​Nørmark privathospital

36 49 87 00

Speciallægeklinikken

44 22 07 01

Nørmarks priser og forsikring

Her kan du finde vores vejledning om priser på Nørmark Privathospital og Speciallægeklinik.

 

For priser på andre behandlinger, ring til os på telefon 36 49 87 00.

​BEMÆRK: Der er et tillæg på alle undersøgelser og behandlinger på 6%, grundet den lovpligtige patientforsikring.

Er du medlem af ”Danmark”,får du 7% på alle ortopædkirurgiske operationer.

 

Hvis du har en sundhedsforsikring

I dag har mange danskere – enten som privatperson eller via deres arbejdsgiver – tegnet en syge- og sundhedsforsikring, som dækker en lang række omkostninger i forbindelse med
sygdom. Sådanne forsikringer betyder, at man kan fokusere på at blive rask uden at skulle bekymre sig om de økonomiske konsekvenser, sygdommen måtte have.
En syge- og sundhedsforsikring dækker almindeligvis udgifter til udredning, behandling, røntgenundersøgelser, scanning, genoptræning, fysioterapeut mm. 

Hvis du ønsker behandling på Nørmark Privathospital og har en syge- og sundhedsforsikring, er det vigtigt, at du kontakter dit forsikringsselskab for at få afklaret, hvorvidt din forsikring dækker netop din behandling på hospitalet.

Nørmark privathospital samarbejder med flere forsikringsselskaber omkring konsultation, behandling og billeddiagnostisk udredning ved MR-scanning.

Vores samarbejdspartnere er:

  • Mølholm Forsikring A/S (Behandlingsgarantien)

  • Tryg Forsikring
  • Topdanmark

  • Danica Pension (Danica Sundhedssikring)
  • ​If

  • Falck Healthcare

Er du i tvivl om dit forsikringsselskab dækker din undersøgelse/behandling hos os, er du velkommen til at kontakte Nørmark Privathospital på Tlf.  36 49 87 00Læs nærmere om forsikring på nedenstående links:

 

Kontakt os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Peder

"Jeg er blevet opereret for tre revner i menisken.
Jeg blev først tilset af Finn Nørmark, behagelig og grundig gennemgang.Blev også opereret af Finn.Dette var min første kontakt med et Privathospital.Rart personale på oprations gangen og dejlig omsorg når man vågner op igen. . Jeg vil sige tusinde tak for rigtig god behandling. Kan kun anbefales

Venlig hilsen en meget tilfreds patient."

Anja

"En helt igennem rar oplevelse, lige fra man træder ind af døren føler man sig velkommen. Man bliver budt velkommen af receptionisterne.  Dejligt. Der er musik i venteværelser så man føler sig afslappet. Dejligt med professionelt personale, der forklarer og beroliger en hvis man er lidt nervøs. Vil helt klart give Nørmark privathospital og i særdeleshed personalet mine anbefalinger vil helt klart vælge jer en anden gang"

Ole

"Det er nu ande gang at Finn nørmark har ordnet mine hænder. Første gang i højre og nu i venstre hånd. Det er et super godt resultat. Jeg ved at der kommer fler gange, og det er også nørmark der få lov."

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩​

​Vurderet 4.7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 131 anmeldelser på Facebook

Baldersbækvej 5, 2635 Ishøj. Hovednummer: ​36 49 87 00.​ Speciallægeklinikken: 44 22 07 01. Fax: 36 77 75 68. 

Mail: info@normarkklinik.dk . Bankoplysninger: 5472 - 2011700.
Vi modtager ​Visa/Dankort  på Nørmark Privathospital.

Sponsorater: Nørmark Privathospital er sponsor for Rødovre Mighty Bulls Ishockey.​