​Nørmark privathospital

36 49 87 00

Speciallægeklinikken

44 22 07 01

(man-torsdag 12:30-15:00)

Operation for stritører

Generelt

Operationen udføres både på børn og voksne og oftest i lokalbedøvelse. De fleste børn kan klare dette fra de er ca. 11-12 år gamle.

Forundersøgelse

Ved forundersøgelse vurderes hvilken type stritører du har, det er meget forskelligt fra person til person. Det har udelukkende betydning for, hvor godt et resultat man kan forvente. Ved forundersøgelsen gennemgås operationen, forventet forløb, resultat og eventuelle komplikationer. Børn skal have mindst en af deres forældre med. Stritører betragtes som en medfødt misdannelse, hvorfor der ikke nødvendigvis skal gå syv dage fra konsultation til operation, hvilket er gældende for rent kosmetisk betinget operationer. – (det er vel bare info til sekretærerne?)

Rygning

Vi anbefaler, at du holder op med at ryge fra mindst to uger før operationen til tre uger efter.

Bedøvelse

Er operationen aftalt udført i fuld bedøvelse skal du være fastende, hvilket du vil blive informeret nærmere om. Du skal ikke være fastende til operationer i lokal bedøvelse

Procedure

Du skal møde grundigt sæbevasket inkl. håret. Ingen creme i ansigtet. Der vil blive taget ”før” billeder. Lokalbedøvelsen sker med en meget, meget tynd kanyle omkring øret. Herved bliver hele øret bedøvet. Operationen sker fra bagsiden af øret, hvor der fjernes et stykke hud. Man kan herefter komme til at lave den nødvendige kirurgi på øre brusken. Der kommer således kun et ar på bagsiden af øret.

Komplikationer

Disse er meget sjældne. Infektion kan opstå i få procent og behandles normalt med antibiotika.

Efter operationen

Der anlægges en cirkulær forbinding henover pande, ører og nakke, der beskytter og holder øret på plads. Du kan skifte den efter et par dage. Du kan f.eks. tage bandagen af, gå i brusebad med let hårvask og bagefter anlægge en ny bandage. Fra og med 8. dagen kan du nøjes med at have bandagen eller et hårbånd på om natten. Du bør ikke dyrke sport de første to uger og ikke dyrke kontaktsport (håndbold, fodbold, kampsport etc.) de første 6 uger. Der kan være lette smerter de første dage. Du kan tage en kombination af paracetamol og ibuprofen som smertestillende. Du skal have tid til fjernelse af sting efter tre uger.

Holdbarhed og resultat

Det holder livet ud. Du må ikke forvente, at få et øre, der er helt perfekt i konfiguration. Resultatet er også afhængig af misdannelsens sværhedsgrad

 

Du er meget velkommen til at have en ven eller pårørende med til konsultationen.

Der skal gå mindst en uge fra konsultation til en kosmetisk operation.

 

Send sikkert til Speciallægeklinik

Speciallægeklinik

Send sikkert til Privathospital

Privathospital

Peder

"Jeg er blevet opereret for tre revner i menisken.
Jeg blev først tilset af Finn Nørmark, behagelig og grundig gennemgang.Blev også opereret af Finn.Dette var min første kontakt med et Privathospital.Rart personale på oprations gangen og dejlig omsorg når man vågner op igen. . Jeg vil sige tusinde tak for rigtig god behandling. Kan kun anbefales

Venlig hilsen en meget tilfreds patient."

Anja

"En helt igennem rar oplevelse, lige fra man træder ind af døren føler man sig velkommen. Man bliver budt velkommen af receptionisterne.  Dejligt. Der er musik i venteværelser så man føler sig afslappet. Dejligt med professionelt personale, der forklarer og beroliger en hvis man er lidt nervøs. Vil helt klart give Nørmark privathospital og i særdeleshed personalet mine anbefalinger vil helt klart vælge jer en anden gang"

Ole

"Det er nu ande gang at Finn nørmark har ordnet mine hænder. Første gang i højre og nu i venstre hånd. Det er et super godt resultat. Jeg ved at der kommer fler gange, og det er også nørmark der få lov."

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩​

​Vurderet 4.7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 131 anmeldelser på Facebook

Læs også vores patienttilfredshedsundersøgelse

Baldersbækvej 5, 2635 Ishøj. Hovednummer: ​36 49 87 00.​ Speciallægeklinikken: 44 22 07 01. Fax: 36 77 75 68. 

Mail til Nørmark Privathospital: info@normarkprivathospital.dk 

Mail til Nørmark Speciallægeklinik: info@normarkklinik.dk 

Læs mere om Send Sikkert

Bankoplysninger: 5472 - 2011700.

MobilePay: 893173

Vi modtager ​Visa/Dankort  på Nørmark Privathospital.

Sponsorater

Rødovre Mighty Bulls Ishockey

Greve Strands Badmintonklub