​Nørmark privathospital

36 49 87 00

Speciallægeklinikken

44 22 07 01

(man-torsdag 12:30-15:00)

Rynkebehandling med Azzalure

Generelt

Rynkebehandling med botolinum toxin A (Azzalure m.fl) har været kendt og anvendt i mange år. Det er specielt velegnet til behandling af rynkerne mellem øjnene, pande, smilerynker ved siden af øjnene. Det er ikke særligt velegnet til at behandle rynker i mellemansigt, omkring mund m.m., her bør andre behandlinger anvendes. Strengdannelse på forsiden af halsen kan i flere tilfælde behandles med Azzalure. ”Smiling gums”: en tilstand hvor tandkødet over tænderne i overmunden bliver meget tydeligt ved et smil er taknemmeligt at behandle ved at lægge lidt Azzalure i musklen i overlæben hvorved denne tilstand mindskes. Skære tænder: Der er en del mennesker, der skærer tænder, specielt om natten. Det medfører et betydeligt slid på tænderne og giver ofte en betydelig forstørrelse af tyggemusklen i kinderne. Azzalure-behandling af tyggemusklen i hver kind kan fuldstændig stoppe denne uheldige tilstand og musklen vil svinde til normal størrelse og således også have en kosmetisk effekt. Det er ikke alle tandlæger, der kender til denne behandling.

Forundersøgelse

Her gennemgår vi de muligheder, der er bedst for dig, med fokus på selve behandlingen, forventet resultat, eventuelle komplikationer etc. Der vil blive vist før og efter billeder.

Rygning

Det er velkendt, at rygning ælder hudens udseende. Rygere kan behandles såvel som ikke rygere.

Procedure

Eventuelt creme og makeup vil blive fjernet ved at spritte huden. Med en meget, meget tynd kanyle lægges Azzalure ind i de aftalte områder. Det tager kun få minutter. Der skal gå mindst tre måneder mellem behandling i samme område.

Virkning

Azzalure hæmmer muskelfunktionen. I ansigtet er det hudens mimiske muskulatur, der giver rynkerne. Din hud skiftes gradvist, hvorfor den hud du har nu, ikke består af de samme celler som f. eks. et år senere. Når mimiske musklers funktion hæmmes, vil der fortsat dannes ny hud over disse muskler og nu med mindre rynker. Azzalures virkning på muskelfunktionen sætter ind i løbet af tre til fem dage, men rynkerne forsvinder ikke på én gang, men mindskes gradvist over tid og kan næsten helt forsvinde. Normalt skal der 3 til 6 behandlinger til før rynkerne er helt væk. Man kan således selv styre, hvor glat man ønsker, at huden skal være. I starten er det hensigtsmæssigt, at behandle hver 3. måned. Når det ønskede resultat er opnået, kan man behandle med mere end tre måneders mellemrum. Den hæmmende effekt på muskelfunktionen holder i ca. 8-10 uger. Du vil derfor opnå stort set normal muskelfunktion før næste behandling. Stopper man behandlingen vil rynkerne gradvist komme tilbage. Dette har også den fordel, at har man ikke prøvet behandlingen og før og ikke bliver glad for den, kan man blot stoppe uden, der efterlades varige forandringer. Man kan også justere dosis fra gang til gang.

Komplikationer

Disse er meget, meget sjældne. Ved behandling af bekymringsrynkerne mellem øjenbrynene kan man se hængende øjenlåg, hvis man kommer for tæt på blinkemusklen. Det sker næsten aldrig for den erfarne behandler. Skulle det ske, kan man ikke ændre tilstanden, men den forsvinder gradvist, efterhånden som virkningen aftager. Ved behandling af pande og øjenomgivelser, der er langt det hyppigste, kan placeringen af øjenbrynene ændres lidt, f.eks. kan man løfte den yderste del af øjenbrynet en til to mm. Bryder man sig ikke om resultatet kan man forsøge at justere en til to uger efter behandlingen. Det væsentlige er, at virkningen, på muskulaturen er helt væk efter 8-10 uger. Jeg har aldrig set en infektion i forbindelse med denne form for rynkebehandling, men risikoen anses for mulig. Der kan komme et lille blåt mærke i få procent af behandlingerne. Bivirkninger på andre organer eller andre former for alvorlige bivirkninger er ikke beskrevet ved den minimale dosis, der bruges ved kosmetisk behandling

 

Du er meget velkommen til at have en ven eller pårørende med til konsultationen.

Der skal gå mindst en uge fra konsultation til en kosmetisk operation.

 

Send sikkert til Speciallægeklinik

Speciallægeklinik

Send sikkert til Privathospital

Privathospital

Peder

"Jeg er blevet opereret for tre revner i menisken.
Jeg blev først tilset af Finn Nørmark, behagelig og grundig gennemgang.Blev også opereret af Finn.Dette var min første kontakt med et Privathospital.Rart personale på oprations gangen og dejlig omsorg når man vågner op igen. . Jeg vil sige tusinde tak for rigtig god behandling. Kan kun anbefales

Venlig hilsen en meget tilfreds patient."

Anja

"En helt igennem rar oplevelse, lige fra man træder ind af døren føler man sig velkommen. Man bliver budt velkommen af receptionisterne.  Dejligt. Der er musik i venteværelser så man føler sig afslappet. Dejligt med professionelt personale, der forklarer og beroliger en hvis man er lidt nervøs. Vil helt klart give Nørmark privathospital og i særdeleshed personalet mine anbefalinger vil helt klart vælge jer en anden gang"

Ole

"Det er nu ande gang at Finn nørmark har ordnet mine hænder. Første gang i højre og nu i venstre hånd. Det er et super godt resultat. Jeg ved at der kommer fler gange, og det er også nørmark der få lov."

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩​

​Vurderet 4.7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 131 anmeldelser på Facebook

Læs også vores patienttilfredshedsundersøgelse

Baldersbækvej 5, 2635 Ishøj. Hovednummer: ​36 49 87 00.​ Speciallægeklinikken: 44 22 07 01. Fax: 36 77 75 68. 

Mail til Nørmark Privathospital: info@normarkprivathospital.dk 

Mail til Nørmark Speciallægeklinik: info@normarkklinik.dk 

Læs mere om Send Sikkert

Bankoplysninger: 5472 - 2011700.

MobilePay: 893173

Vi modtager ​Visa/Dankort  på Nørmark Privathospital.

Sponsorater

Rødovre Mighty Bulls Ishockey

Greve Strands Badmintonklub