​Nørmark privathospital

36 49 87 00

Speciallægeklinikken

44 22 07 01

(man-torsdag 12:30-15:00)

Løs hud på mave, arme, lår og baller og opstramning af mavemusklen

Generelt

Operation for løs hud på maven er en meget almindelig operation for både mænd og kvinder. Med alderen får langt de fleste mennesker tiltagende løs hud i særdeleshed på maven, det er hyppigere hos kvinder efter graviditeter og efter vægttab. Ballerne vil også blive lidt slappe og synke ned med alderen, også her tidligere hos kvinder, hvis de har født. Operation for løs hud på maven kan i disse tilfælde laves som en cirkulær procedure hvorved ballerne også løftes. Man kan også lave et rent balleløft, ved kun at operere på nedre ryg og baller. Ved en slap bugvæg, der giver en frembuling af maven kan denne operation kombineres med en opstramning af bugvæggen for en lille mer-pris. En eventuelt bugvægsstramning og/eller navlebrok kan laves i samme operation. Jeg foretager altid fedtsugning i forbindelse med operationer for løs hud, uanset om det er arme, mave eller lår. En lille eller lidt større fedtsugning løsner huden yderligere og gør den efterfølgende kirurgi med fjernelse af huden nemmere med et flottere resultat og mindre skader på blodkar og de små nerver. Selv hos slanke personer er dette en fordel.

Forundersøgelse

Ved forundersøgelsen vil du blive grundigt undersøgt og sammen finder vi ud af, om du er egnet til operation og i hvilket omfang. Du informeres om operationen, forventet resultat og eventuelle komplikationer. Du ser før og efter billeder og du får udleveret skriftlig information.

 

Rygning

Vi anbefaler, at du holder op med at ryge fra to uger før operationen til tre uger efter.

Bedøvelse

Operationen udføres kun i fuld bedøvelse og du skal derfor møde fastende, hvilket du informeres nærmere om. Du må helle r ikke have røget de sidste 6 timer inden operation.

Procedure

Du skal have været i brusebad og sæbevasket dig grundigt to gange. Du må ikke smøre dig med creme. I stående stilling vil jeg tegne på din mave og der vil blive taget klinisk foto.

Operationen starter med den våde fedtsugning. Se patient information om fedtsugning. Efter endt fedtsugning afskæres den overskydende hud. Et tyndt lag fedt på musklerne lades tilbage da det fremmer heling og giver mindre risiko for komplikationer. Du udskrives næste morgen og skal køres hjem.

Komplikationer

Disse er sjældne og optræder i mindre end to til fem procent. Det drejer sig blodansamling, infektion, bortfald af noget af fedtvævet, blodprop i benet (meget, meget sjældent), føleforstyrrelser i huden (forsvinder), varig nedsat følesans lige omkring arret, arret bliver måske ikke helt symmetrisk på hver side, en navle med en lidt anden facon.

Efter operationen

Du udskrives næste morgen med en støtte-buks, der kan åbnes forneden. Du skal anvende denne nat og dag i tre uger bortset fra ved brusebad og du kan bade dagen efter operationen. I 8 uger skal du anvende plaster på arret, hvilket du skal skifte en gang ugentligt. Plasteret kan tåle vand. Eventuelle trådender afklippes efter ca. 12 dage på hospitalet. Du skal regne med 2-3 ugers sygemelding, men du er oppegående. Du bør ikke køre bil før du er helt klar til det, normalt efter ca. 7-10 dage. Sport bør du først genoptage efter ca. 6 uger. Ved en eventuel bugvægsplastik/brokoperation bør du ikke træne eller anstrenge bugvæggen i ca. 4-8 mdr.

Du får smertestillende medicin med hjem til de første dage. Er der ikke lavet bugvægsplastik er indgrebet ikke særlig smertefuldt for de fleste.

Holdbarhed

Holder du vægten og lever du sundt vil du varigt have en god kosmetisk effekt bortset fra de naturlige alders forandringer.

Du er meget velkommen til at have en ven eller pårørende med til konsultationen.

Der skal gå mindst en uge fra konsultation til en kosmetisk operation.

Send sikkert til Speciallægeklinik

Speciallægeklinik

Send sikkert til Privathospital

Privathospital

Peder

"Jeg er blevet opereret for tre revner i menisken.
Jeg blev først tilset af Finn Nørmark, behagelig og grundig gennemgang.Blev også opereret af Finn.Dette var min første kontakt med et Privathospital.Rart personale på oprations gangen og dejlig omsorg når man vågner op igen. . Jeg vil sige tusinde tak for rigtig god behandling. Kan kun anbefales

Venlig hilsen en meget tilfreds patient."

Anja

"En helt igennem rar oplevelse, lige fra man træder ind af døren føler man sig velkommen. Man bliver budt velkommen af receptionisterne.  Dejligt. Der er musik i venteværelser så man føler sig afslappet. Dejligt med professionelt personale, der forklarer og beroliger en hvis man er lidt nervøs. Vil helt klart give Nørmark privathospital og i særdeleshed personalet mine anbefalinger vil helt klart vælge jer en anden gang"

Ole

"Det er nu ande gang at Finn nørmark har ordnet mine hænder. Første gang i højre og nu i venstre hånd. Det er et super godt resultat. Jeg ved at der kommer fler gange, og det er også nørmark der få lov."

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩​

​Vurderet 4.7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 131 anmeldelser på Facebook

Læs også vores patienttilfredshedsundersøgelse

Baldersbækvej 5, 2635 Ishøj. Hovednummer: ​36 49 87 00.​ Speciallægeklinikken: 44 22 07 01. Fax: 36 77 75 68. 

Mail til Nørmark Privathospital: info@normarkprivathospital.dk 

Mail til Nørmark Speciallægeklinik: info@normarkklinik.dk 

Læs mere om Send Sikkert

Bankoplysninger: 5472 - 2011700.

MobilePay: 893173

Vi modtager ​Visa/Dankort  på Nørmark Privathospital.

Sponsorater

Rødovre Mighty Bulls Ishockey

Greve Strands Badmintonklub