​Nørmark privathospital

36 49 87 00

Speciallægeklinikken

44 22 07 01

(man-torsdag 12:30-15:00)

Kosmetisk ansigts behandling med Sculptra

Hvad er sculptra og virkning

Sculptra består af spejlvendte mælkesyre molekyler, der er sat sammen i kæder. Der er fremstillet uden anvendelse af dyriske materialer. Som almindelig mælkesyre nedbrydes sculptra til vand og CO2. Under denne proces stimuleres vores bindevævsceller til at danne kollagen. Dette giver fylde under huden, der således rettes op og gør rynker mindre. Tillige giver det en bedre spænstighed og tilsammen virker det som en mini ansigts løftning. Du kan se mange billeder på internettet ved at søge under sculptra. Virkningen indtræder langsomt og er først maksimal efter ca. 9 mdr. Virkningen holder i ca. 2 år. Den kan her gentages. Virkningen kan begynde at ses efter 6-8 uger.

Forundersøgelse

Du skal komme til en almindelig forundersøgelse, der tager ca 30 min. Her undersøges du og vi diskutere om sculptra kan være den rigtige behandling for dig. Jeg gennemgår, hvilke muligheder du i øvrigt har og virkning, eventuelle bivirkninger og behandling gennemgås grundigt. Jeg viser før og efter billeder. Man kan behandler mellem og under ansigt og eventuelt dybe tindinger. Panden kan ikke behandles. Du er velkommen til at have en person med ved forundersøgelsen. Der skal gå 7 dage fra forundersøgelse til eventuel behandling.

Behandling

Du skal møde med ansigtet sæbevasket og uden creme og make up. Sculptra er flydende og sprøjtes ind under huden forskellige steder med en ganske tynd kanyle. Efter hver indsprøjtning massere jeg væsken ud i vævet. Det er mest almindeligt med 2 behandlinger med 3-6 ugers interval. Der kan behandles fra 1-4 gange med dette interval alt efter hvor stor virkning, der ønskes. Du skal selv massere huden i dybden to gange i døgnet af fem min varighed i 10 dage efter hver behandling. Du skal bruge en massage olie.

Mulige bivirkninger + komplikationer

Infektion er yderst sjældent og skal behandles med antibiotika. I 2-4 procent kan der opstå små knuder i underhuden, som kun yderst sjældent er synlige. Massagen skal være med til at forhindre dette. Eventuelle knuder forsvinder ligesom selve sculptra virkningen forsvinder. Ved alle injektioner kan der opstå små blå mærker, der svinder over 4-8 dage. Allergi er mig bekendt ikke beskrevet, formentlig fordi sculptra udelukkende består af kemisk fremstillet rene sukkerstoffer. Der er ikke beskrevet nogle senfølger.

Du er meget velkommen til at have en ven eller pårørende med til konsultationen.

Der skal gå mindst en uge fra konsultation til en kosmetisk operation.

Send sikkert til Speciallægeklinik

Speciallægeklinik

Send sikkert til Privathospital

Privathospital

Peder

"Jeg er blevet opereret for tre revner i menisken.
Jeg blev først tilset af Finn Nørmark, behagelig og grundig gennemgang.Blev også opereret af Finn.Dette var min første kontakt med et Privathospital.Rart personale på oprations gangen og dejlig omsorg når man vågner op igen. . Jeg vil sige tusinde tak for rigtig god behandling. Kan kun anbefales

Venlig hilsen en meget tilfreds patient."

Anja

"En helt igennem rar oplevelse, lige fra man træder ind af døren føler man sig velkommen. Man bliver budt velkommen af receptionisterne.  Dejligt. Der er musik i venteværelser så man føler sig afslappet. Dejligt med professionelt personale, der forklarer og beroliger en hvis man er lidt nervøs. Vil helt klart give Nørmark privathospital og i særdeleshed personalet mine anbefalinger vil helt klart vælge jer en anden gang"

Ole

"Det er nu ande gang at Finn nørmark har ordnet mine hænder. Første gang i højre og nu i venstre hånd. Det er et super godt resultat. Jeg ved at der kommer fler gange, og det er også nørmark der få lov."

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩​

​Vurderet 4.7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 131 anmeldelser på Facebook

Læs også vores patienttilfredshedsundersøgelse

Baldersbækvej 5, 2635 Ishøj. Hovednummer: ​36 49 87 00.​ Speciallægeklinikken: 44 22 07 01. Fax: 36 77 75 68. 

Mail til Nørmark Privathospital: info@normarkprivathospital.dk 

Mail til Nørmark Speciallægeklinik: info@normarkklinik.dk 

Læs mere om Send Sikkert

Bankoplysninger: 5472 - 2011700.

MobilePay: 8931733

Vi modtager ​Visa/Dankort  på Nørmark Privathospital.

Sponsorater

Rødovre Mighty Bulls Ishockey

Greve Strands Badmintonklub