​Nørmark privathospital

36 49 87 00

Speciallægeklinikken

44 22 07 01

(man-torsdag 12:30-15:00)

Indadvendt brystvorte

Generelt

Tilstanden er forholdsvis almindelig og kan nemt operereres. Tilstanden skyldes for korte bindevævsstrenge omkring mælkegangene, som trækker brystvorten ind. Nogle kvinder med indadvendt brystvorte kan godt amme, men de fleste kan ikke. Ved operationen overskæres de korte mælkestrenge, hvorfor man ikke kan amme efter operationen, og det anbefales derfor, at man venter med operation til efter børnefødsler.

Forundersøgelse

Ved forundersøgelsen forklares operationen grundigt, og det forventet resultat og eventuelle komplikationer gennemgås. Du må meget gerne have en pårørende eller ven med.

Rygning

I forbindelse med al kirurgi anbefaler vi ophør med rygning fra to til seks uger før operation til 3 uger efter afhængig af operationens omfang. Denne operation er dog så lille, at det ikke har den store betydning.

Naturmedicin

Det anbefales at ophøre med al naturmedicin og specielt fiskeolie fra to uger før operation. Det kan genoptages dagen efter operationen. Meget naturmedicin hæmmer blodets koagulationsevne og kan derved give lidt mere blødning under operationen og efterfølgende blodansamling/blå mærker.

Procedure

Operationen foregår i lokal bedøvelse. Der lægges et lille snit på hver side ved ”foden” af selve brystvorten. Gennem dette kan mælkestrengene klippes over og brystvorten trækkes frem. Der vil blive anlagt en tråd under brystvorten, der hindrer, at den trækkes ned igen. Denne tråd skal sidde i fem uger. Selve det kirurgiske indgreb tager ca. 10 min.

Komplikationer

Det er yderst sjældent, mindre end en procent. Ved al kirurgi kan der opstå en lille blødning eller infektion.

Resultat

Arvæv kan trække brystvorten ind igen. Det er grunden til at tråden skal sidde i fem uger. Alligevel kan det ikke garanteres, at vorten ikke trækker sig ind på grund af arvæv. I så fald må operationen gentages, men mindre end 20 procent oplever dette. Der kan være varig nedsat følesans i brystvorten, og det kan ikke garanteres, at de to brystvorter bliver helt ens. Det holder livet ud, hvis brystvorten ikke har trukket sig ind efter 3 mdr.

Efter operationen

Der vil blive anlagt en støttende skumgummi forbinding med et hul i midten til brystvorten. Denne kan nemt skiftes, men bør anvendes til to uger efter tråden er fjernet, for at hindre et tryk på brystvorten.

Du er meget velkommen til at have en ven eller pårørende med til konsultationen.

Der skal gå mindst en uge fra konsultation til en kosmetisk operation.

Send sikkert til Speciallægeklinik

Speciallægeklinik

Send sikkert til Privathospital

Privathospital

Peder

"Jeg er blevet opereret for tre revner i menisken.
Jeg blev først tilset af Finn Nørmark, behagelig og grundig gennemgang.Blev også opereret af Finn.Dette var min første kontakt med et Privathospital.Rart personale på oprations gangen og dejlig omsorg når man vågner op igen. . Jeg vil sige tusinde tak for rigtig god behandling. Kan kun anbefales

Venlig hilsen en meget tilfreds patient."

Anja

"En helt igennem rar oplevelse, lige fra man træder ind af døren føler man sig velkommen. Man bliver budt velkommen af receptionisterne.  Dejligt. Der er musik i venteværelser så man føler sig afslappet. Dejligt med professionelt personale, der forklarer og beroliger en hvis man er lidt nervøs. Vil helt klart give Nørmark privathospital og i særdeleshed personalet mine anbefalinger vil helt klart vælge jer en anden gang"

Ole

"Det er nu ande gang at Finn nørmark har ordnet mine hænder. Første gang i højre og nu i venstre hånd. Det er et super godt resultat. Jeg ved at der kommer fler gange, og det er også nørmark der få lov."

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩​

​Vurderet 4.7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 131 anmeldelser på Facebook

Læs også vores patienttilfredshedsundersøgelse

Baldersbækvej 5, 2635 Ishøj. Hovednummer: ​36 49 87 00.​ Speciallægeklinikken: 44 22 07 01. Fax: 36 77 75 68. 

Mail til Nørmark Privathospital: info@normarkprivathospital.dk 

Mail til Nørmark Speciallægeklinik: info@normarkklinik.dk 

Læs mere om Send Sikkert

Bankoplysninger: 5472 - 2011700.

MobilePay: 8931733

Vi modtager ​Visa/Dankort  på Nørmark Privathospital.

Sponsorater

Rødovre Mighty Bulls Ishockey

Greve Strands Badmintonklub