​Nørmark privathospital

36 49 87 00

Speciallægeklinikken

44 22 07 01

(man-torsdag 12:30-15:00)

Skulderoperation

På Nørmark Privathospital foretager vi ca. 200 skulderoperationer om året, og har dermed meget stor rutine og kompetence. En skulderoperation foregår så vidt muligt som en kikkertoperation, men der er også tilfælde, hvor det er en fordel med en åben operation.

Forskellige skulderoperationer

Generelt set findes der tre forskellige typer skulderoperationer, og det er:

  • Pladsskabende skulderoperation
  • Stabiliserende skulderoperation
  • Muskel/sene rekonstruktion i skulder

Kikkertoperation i skulder

Formålet med operationen er, at undersøge en evt. skade/sygdom i skulderleddet. Ved samme lejlighed undersøges, om der er afklemning af muskel, sener og/eller slimsæk, samt hvis muligt, foretage den nødvendige behandling. Der lægges 3-5 små snit á ca. ½-1 cm, 1 på bagsiden, 1-2 på forsiden, samt 1-2 på ydersiden af skulderen. I visse tilfælde vil det være nødvendigt, at foretage en mindre åben operation samtidig, enten foran eller på siden af skulderen. Ved forundersøgelsen vil du få udleveret smertestillende medicin (Ibuprofen 600 mg).

På operationsdagen: Du skal tage 1 Ibuprofen og 2 Panodil tabletter 2 timer før operationen.

Kikkertoperation og efterbehandling på klinikken: Operationen udføres i fuld bedøvelse samt ved behov en blokade, således at skulderen og armen de næste 12-24 timer er smertefri.

Efter operationen får du lagt en forbinding og en armslynge. Du skal have skiftet forbinding 1-3 dage efter operationen; dette sker på klinikken. Den nye forbinding kan undværes når operationssårene er tørre og tætte. Stingene bliver fjernet efter 10-12 dage på klinikken. Kirurgen oplyser dig om, hvad der er foretaget under operationen, hvad du kan forvente i den første tid, samt hvordan du må bruge og genoptræne skulderen. Du får udleveret en vejledning til genoptræning og senere i forløbet evt. henvisning til genoptræning hos fysioterapeut. · Afsluttende kontrol hos kirurgen efter 6-8 uger

Efter skulderoperation – derhjemme: Du må forvente at have en del smerter, og du skal efter kikkertundersøgelsen fortsætte med 1 Ibuprofen og 2 Panodil tabletter 3 gange dagligt. Såfremt du har mavekatar eller mavesår, får du i stedet for gigtmedicin, udleveret Kodipar. Du må tage brusebad efter ca. 48 timer, men du må ikke gå i svømmehal eller lignende før trådene er fjernet og sårene er helet.

Vigtigt ved skulderoperation: Komplikationer er sjældne, men hvis der kommer rødme, øget varme evt. dunkende smerter eller feber, skal du straks kontakte os her på hospitalet. Udenfor vores åbningstid evt. vagtlæge eller din regions akutnummer. Sygemelding alt efter erhverv fra 2-13 uger.

Hvis der er noget du er i tvivl om, er du velkommen til at kontakte klinikken.

Send sikkert til Speciallægeklinik

Speciallægeklinik

Send sikkert til Privathospital

Privathospital

Peder

"Jeg er blevet opereret for tre revner i menisken.
Jeg blev først tilset af Finn Nørmark, behagelig og grundig gennemgang.Blev også opereret af Finn.Dette var min første kontakt med et Privathospital.Rart personale på oprations gangen og dejlig omsorg når man vågner op igen. . Jeg vil sige tusinde tak for rigtig god behandling. Kan kun anbefales

Venlig hilsen en meget tilfreds patient."

Anja

"En helt igennem rar oplevelse, lige fra man træder ind af døren føler man sig velkommen. Man bliver budt velkommen af receptionisterne.  Dejligt. Der er musik i venteværelser så man føler sig afslappet. Dejligt med professionelt personale, der forklarer og beroliger en hvis man er lidt nervøs. Vil helt klart give Nørmark privathospital og i særdeleshed personalet mine anbefalinger vil helt klart vælge jer en anden gang"

Ole

"Det er nu ande gang at Finn nørmark har ordnet mine hænder. Første gang i højre og nu i venstre hånd. Det er et super godt resultat. Jeg ved at der kommer fler gange, og det er også nørmark der få lov."

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩​

​Vurderet 4.7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 131 anmeldelser på Facebook

Læs også vores patienttilfredshedsundersøgelse

Baldersbækvej 5, 2635 Ishøj. Hovednummer: ​36 49 87 00.​ Speciallægeklinikken: 44 22 07 01. Fax: 36 77 75 68. 

Mail til Nørmark Privathospital: info@normarkprivathospital.dk 

Mail til Nørmark Speciallægeklinik: info@normarkklinik.dk 

Læs mere om Send Sikkert

Bankoplysninger: 5472 - 2011700.

MobilePay: 8931733

Vi modtager ​Visa/Dankort  på Nørmark Privathospital.

Sponsorater

Rødovre Mighty Bulls Ishockey

Greve Strands Badmintonklub