​Nørmark privathospital

36 49 87 00

Speciallægeklinikken

44 22 07 01

(man-torsdag 12:30-15:00)

​Håndkirurgi | slidgigt i tommelfinger

Operation for gigt i tommelfingeren: Gigt i tommelfingerens rodled rammer kvinder efter overgangsalderen. Gigt er manglende eller delvist ødelagt brusk i leddet. Leddet kan i svære tilfælde være forskudt. Symptomerne er smerter i tommelen. Behandlingen for dette er en operation i lokal- eller fuld bedøvelse, hvor man fjerner den lille knogle, der er angrebet af gigt. Herved dannes et hulrum, der udfyldes med sene hentet fra underarmen.

Operation og efterbehandling på klinikken: Der lægges 2 snit, et ved tommelfingerens rodled over mod håndfladens inderside og et andet ca. 10 cm. oppe på underarmens inderside. Efter operationen bliver tommelfingeren bandageret i gips, som strækker sig fra tommelfingerens spids til op på underarmen. Gipsen bevares i 3-5 uger. Efter 3 - 5 uger fjernes gips og tråde på klinikken.

Efter operation – derhjemme: Efter gipsen og trådene er fjernet, skal du vaske og rense operationsstedet med almindeligt vand og sæbe, gerne flere gange dagligt. De første 2 uger efter at gipsen er fjernet, må du kun gribe forsigtigt og kun løfte lette ting. Mod smerter kan du evt. anvende Panodil – 2 tabletter højst 4 gange dagligt. Vigtigt: Du vil blive henvist til træning hos ergoterapeut / ergoterapi efter fjernelse af gips og tråde. Det kan tage ½ - 1 år inden acceptabel styrke af hånd og håndled er opnået. Indtil da, kan det blive aktuelt med støttende bandage til tommefingeren i arbejdsbelastede situationer. Du skal forvente at være sygemeldt i 8-12 uger efter operationen, afhængigt af erhverv.

Hvis der er noget du er i tvivl om, er du velkommen til at kontakte klinikken.

Send sikkert til Speciallægeklinik

Speciallægeklinik

Send sikkert til Privathospital

Privathospital

Peder

"Jeg er blevet opereret for tre revner i menisken.
Jeg blev først tilset af Finn Nørmark, behagelig og grundig gennemgang.Blev også opereret af Finn.Dette var min første kontakt med et Privathospital.Rart personale på oprations gangen og dejlig omsorg når man vågner op igen. . Jeg vil sige tusinde tak for rigtig god behandling. Kan kun anbefales

Venlig hilsen en meget tilfreds patient."

Anja

"En helt igennem rar oplevelse, lige fra man træder ind af døren føler man sig velkommen. Man bliver budt velkommen af receptionisterne.  Dejligt. Der er musik i venteværelser så man føler sig afslappet. Dejligt med professionelt personale, der forklarer og beroliger en hvis man er lidt nervøs. Vil helt klart give Nørmark privathospital og i særdeleshed personalet mine anbefalinger vil helt klart vælge jer en anden gang"

Ole

"Det er nu ande gang at Finn nørmark har ordnet mine hænder. Første gang i højre og nu i venstre hånd. Det er et super godt resultat. Jeg ved at der kommer fler gange, og det er også nørmark der få lov."

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩​

​Vurderet 4.7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 131 anmeldelser på Facebook

Læs også vores patienttilfredshedsundersøgelse

Baldersbækvej 5, 2635 Ishøj. Hovednummer: ​36 49 87 00.​ Speciallægeklinikken: 44 22 07 01. Fax: 36 77 75 68. 

Mail til Nørmark Privathospital: info@normarkprivathospital.dk 

Mail til Nørmark Speciallægeklinik: info@normarkklinik.dk 

Læs mere om Send Sikkert

Bankoplysninger: 5472 - 2011700.

MobilePay: 893173

Vi modtager ​Visa/Dankort  på Nørmark Privathospital.

Sponsorater

Rødovre Mighty Bulls Ishockey

Greve Strands Badmintonklub