​Nørmark privathospital

36 49 87 00

Speciallægeklinikken

44 22 07 01

(man-torsdag 12:30-15:00)

​Håndkirurgi | seneskedehindebetændelse

Seneskedehindebetændelse – De Quervains sygdom: De Quervains syndrom er en speciel seneskedehindebetændelse, som opstår på ydersiden af håndleddet lige over spidsen af den nederste del af spolebenet. Sygdommen giver anledning til hævelse og ømhed, specielt når man bruger tommelfingeren og når man vrikker sidelæns i håndleddet. Behandling af sygdommen er en frilægning af senerne i en såkaldt sene-kulisse samt frilægning af en følenerve, der slynger sig om underarmen på det pågældende sted.

Operation og efterbehandling på klinikken: Operationen bliver udført i lokalbedøvelse. På ydersiden af håndleddet lægges et lille vinklet snit på ca. 3-4 cm. Herefter åbnes seneskeden og området renses for betændelsesvæv og følenerven frilægges, således at den ikke kommer i klemme. Efter 8 – 12 dage skal stingene fjernes, det foregår på klinikken.

Efter operation – derhjemme: Efter operationen bliver der lagt en forbinding, som du selv skal fjerne efter 2 dage. Du skal derefter vaske og rense operationsstedet med almindeligt vand og mild, uparfumeret, flydende håndsæbe, gerne 2 gange dagligt. Det er en god ide at ”lufte såret”. Du skal derfor undgå at bruge plaster og forbinding de følgende dage. Mod smerter kan du tage to Panodil tabletter højst fire gange dagligt. Vigtigt: Man vil kunne se god virkning af operationen efter et par uger, men hos nogle personer kan der godt gå lidt længere tid, inden symptomerne forsvinder helt. Såfremt du har fysisk krævende arbejde, skal du sygemeldes i ca. 3 uger efter operationen og desuden undgå vrid og tunge løft.

Hvis der er noget du er i tvivl om, er du velkommen til at kontakte klinikken.​

Send sikkert til Speciallægeklinik

Speciallægeklinik

Send sikkert til Privathospital

Privathospital

Peder

"Jeg er blevet opereret for tre revner i menisken.
Jeg blev først tilset af Finn Nørmark, behagelig og grundig gennemgang.Blev også opereret af Finn.Dette var min første kontakt med et Privathospital.Rart personale på oprations gangen og dejlig omsorg når man vågner op igen. . Jeg vil sige tusinde tak for rigtig god behandling. Kan kun anbefales

Venlig hilsen en meget tilfreds patient."

Anja

"En helt igennem rar oplevelse, lige fra man træder ind af døren føler man sig velkommen. Man bliver budt velkommen af receptionisterne.  Dejligt. Der er musik i venteværelser så man føler sig afslappet. Dejligt med professionelt personale, der forklarer og beroliger en hvis man er lidt nervøs. Vil helt klart give Nørmark privathospital og i særdeleshed personalet mine anbefalinger vil helt klart vælge jer en anden gang"

Ole

"Det er nu ande gang at Finn nørmark har ordnet mine hænder. Første gang i højre og nu i venstre hånd. Det er et super godt resultat. Jeg ved at der kommer fler gange, og det er også nørmark der få lov."

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩​

​Vurderet 4.7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 131 anmeldelser på Facebook

Læs også vores patienttilfredshedsundersøgelse

Baldersbækvej 5, 2635 Ishøj. Hovednummer: ​36 49 87 00.​ Speciallægeklinikken: 44 22 07 01. Fax: 36 77 75 68. 

Mail til Nørmark Privathospital: info@normarkprivathospital.dk 

Mail til Nørmark Speciallægeklinik: info@normarkklinik.dk 

Læs mere om Send Sikkert

Bankoplysninger: 5472 - 2011700.

MobilePay: 893173

Vi modtager ​Visa/Dankort  på Nørmark Privathospital.

Sponsorater

Rødovre Mighty Bulls Ishockey

Greve Strands Badmintonklub