​Nørmark privathospital

36 49 87 00

Speciallægeklinikken

44 22 07 01

(man-torsdag 12:30-15:00)

​Håndkirurgi | klemt nerve i håndleddet - karpaltunnelsyndrom

Operation for klemt nerve i håndled - karpaltunnelsyndrom: Karpaltunnelsyndrom giver ofte føleforstyrrelser og smerter ud i 3 til 4 af fingrene, det vil sige tommel-, pege-, lange- og ringfinger. Problemet opstår, fordi en nerve ud til hånden bliver klemt i den kanal i håndleddet, hvor den løber igennem.

Operation og efterbehandling på klinikken: Operationen foretages i lokalbedøvelse. På håndfladesiden af håndleddet lægges normalt et lille snit. Herefter åbnes kanalen omkring nerven, så nerven får bedre plads. Efter 8-12 dage skal stingene fjernes, dette foregår på klinikken. Herefter, skal du træne håndleddets og fingrenes bevægelighed flere gange dagligt, indtil normal bevægelighed er opnået.

Efter operation – derhjemme: Der bliver efter operationen lagt en forbinding for at undgå blødning og for meget hævelse i såret. Du skal selv fjerne forbindingen efter 2 dage. Hvis forbindingen strammer, må du løsne den. Når forbindingen er fjernet, må du så småt begynde at bruge hånden. Plaster eller anden forbinding skal undgås herefter. Du skal, udover almindelig håndvask, vaske og rense operationsstedet med almindeligt vand og mild, uparfumeret, flydende håndsæbe to gange dagligt. Mod eventuelle smerter kan du anvende Panodil - 2 tabletter, højst 4 gange dagligt. Du skal bevæge fingrene med det samme og undgå at hånden hænger nedad. Oftest fås en ganske god virkning af operationen allerede samme aften, hvor mange af symptomerne ud i fingrene og hånden forsvinder, men i enkelte tilfælde kan der gå op til 12 måneder, før de forsvinder. Der kan i de første måneder opstå en ømhed/smerter i håndfladen, men dette vil forsvinde igen. Såfremt man har fysisk krævende arbejde, skal man sygemeldes i 1-21 dage efter operationen, alt efter erhverv. Blot det at vride en karklud efter operationen, vil være for stor en belastning i håndleddet. Husk, at du ikke må have ringe eller ur på den hånd, der skal opereres. Vi anbefaler, at du ikke selv kører bil på operationsdagen.

Hvis der er noget du er i tvivl om, er du velkommen til at kontakte klinikken.

Send sikkert til Speciallægeklinik

Speciallægeklinik

Send sikkert til Privathospital

Privathospital

Peder

"Jeg er blevet opereret for tre revner i menisken.
Jeg blev først tilset af Finn Nørmark, behagelig og grundig gennemgang.Blev også opereret af Finn.Dette var min første kontakt med et Privathospital.Rart personale på oprations gangen og dejlig omsorg når man vågner op igen. . Jeg vil sige tusinde tak for rigtig god behandling. Kan kun anbefales

Venlig hilsen en meget tilfreds patient."

Anja

"En helt igennem rar oplevelse, lige fra man træder ind af døren føler man sig velkommen. Man bliver budt velkommen af receptionisterne.  Dejligt. Der er musik i venteværelser så man føler sig afslappet. Dejligt med professionelt personale, der forklarer og beroliger en hvis man er lidt nervøs. Vil helt klart give Nørmark privathospital og i særdeleshed personalet mine anbefalinger vil helt klart vælge jer en anden gang"

Ole

"Det er nu ande gang at Finn nørmark har ordnet mine hænder. Første gang i højre og nu i venstre hånd. Det er et super godt resultat. Jeg ved at der kommer fler gange, og det er også nørmark der få lov."

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩​

​Vurderet 4.7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 131 anmeldelser på Facebook

Læs også vores patienttilfredshedsundersøgelse

Baldersbækvej 5, 2635 Ishøj. Hovednummer: ​36 49 87 00.​ Speciallægeklinikken: 44 22 07 01. Fax: 36 77 75 68. 

Mail til Nørmark Privathospital: info@normarkprivathospital.dk 

Mail til Nørmark Speciallægeklinik: info@normarkklinik.dk 

Læs mere om Send Sikkert

Bankoplysninger: 5472 - 2011700.

MobilePay: 893173

Vi modtager ​Visa/Dankort  på Nørmark Privathospital.

Sponsorater

Rødovre Mighty Bulls Ishockey

Greve Strands Badmintonklub