​Nørmark privathospital

36 49 87 00

Speciallægeklinikken

44 22 07 01

(man-torsdag 12:30-15:00)

​Fodkirurgi | akillessenebetændelse

Operation for akillessenebetændelse: Akillessenebetændelse kommer efter en over- eller fejlbelastning af senen. Dette giver smerter og hævelse i akillessenen. Ofte kan man behandle med gigtsalve f.eks. voltaren gel, hælforhøjelse, udspændings- og afslapningsøvelser af senen. Hvis det ikke er tilstrækkeligt, kan man også forsøge med gigt tabletter. Hvis alle behandlingsforsøg er uden resultat og tilstanden er blevet kronisk, kan man tilbyde en operation. Dette er en ganske lille operation, hvor man åbner seneskeden til akillessenen, og det giver oftest et godt resultat.

Operation og efterbehandling på klinikken:  Operationen foretages i lokalbedøvelse. Der lægges et lille snit langs indersiden af senen. Efter 8-12 dage skal stingene fjernes, det foregår på klinikken.

Efter operation – derhjemme: Der bliver efter operationen lagt en forbinding, som du selv skal fjerne efter 2 dage. Du skal derefter vaske og rense operationsstedet med almindeligt vand og mild, uparfumeret, flydende håndsæbe, gerne 2 gange dagligt. Plaster og anden forbinding skal undgås de følgende dage. Mod eventuelle smerter kan du anvende panodil/pamol/pinex – 2 tabletter, højst 4 gange dagligt. Sygemelding alt efter erhverv, kontor 2-3 uger, forretning 4-6 uger, håndværkere min. 6 uger. Hvis der er noget du er i tvivl om, er du velkommen til at kontakte klinikken.

Send sikkert til Speciallægeklinik

Speciallægeklinik

Send sikkert til Privathospital

Privathospital

Peder

"Jeg er blevet opereret for tre revner i menisken.
Jeg blev først tilset af Finn Nørmark, behagelig og grundig gennemgang.Blev også opereret af Finn.Dette var min første kontakt med et Privathospital.Rart personale på oprations gangen og dejlig omsorg når man vågner op igen. . Jeg vil sige tusinde tak for rigtig god behandling. Kan kun anbefales

Venlig hilsen en meget tilfreds patient."

Anja

"En helt igennem rar oplevelse, lige fra man træder ind af døren føler man sig velkommen. Man bliver budt velkommen af receptionisterne.  Dejligt. Der er musik i venteværelser så man føler sig afslappet. Dejligt med professionelt personale, der forklarer og beroliger en hvis man er lidt nervøs. Vil helt klart give Nørmark privathospital og i særdeleshed personalet mine anbefalinger vil helt klart vælge jer en anden gang"

Ole

"Det er nu ande gang at Finn nørmark har ordnet mine hænder. Første gang i højre og nu i venstre hånd. Det er et super godt resultat. Jeg ved at der kommer fler gange, og det er også nørmark der få lov."

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩​

​Vurderet 4.7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 131 anmeldelser på Facebook

Læs også vores patienttilfredshedsundersøgelse

Baldersbækvej 5, 2635 Ishøj. Hovednummer: ​36 49 87 00.​ Speciallægeklinikken: 44 22 07 01. Fax: 36 77 75 68. 

Mail til Nørmark Privathospital: info@normarkprivathospital.dk 

Mail til Nørmark Speciallægeklinik: info@normarkklinik.dk 

Læs mere om Send Sikkert

Bankoplysninger: 5472 - 2011700.

MobilePay: 893173

Vi modtager ​Visa/Dankort  på Nørmark Privathospital.

Sponsorater

Rødovre Mighty Bulls Ishockey

Greve Strands Badmintonklub