​Nørmark privathospital

36 49 87 00

Speciallægeklinikken

44 22 07 01

(man-torsdag 12:30-15:00)

​Andre behandlinger

Bedøvelse (anæstesi)

Ved anæstesi forstås bedøvelse. Der findes forskellige former for anæstesi alt efter hvilket indgreb, der skal foretages. På Nørmark Privathospital kan vi tilbyde lokalbedøvelse, sedering (let rus), fuld bedøvelse og blokadebehandling; se nedenfor. På Nørmark Privathospital varetages anæstesien af specialuddannet personale, som er ansat på fuldtid, hvilket betyder, at den rette ekspertise er til stede hver dag. Personalet har mange års erfaring med anæstesi til børn og voksne, så man er i gode hænder.

Forud for operation aftales konsultation med en anæstesilæge/-sygeplejerske. Ved denne samtale gennemgås de forskellige typer anæstesi grundigt. Der vil blive spurgt til den generelle

helbredstilstand, som kan have betydning for anæstesien. Endvidere måles blodtryk og der lyttes på hjerte og lunger. Normalt er det ufarligt og uden væsentlige gener at blive bedøvet. De mest almindelige bivirkninger er kvalme og opkastninger. For at mindske risikoen for dette, er det vigtigt at mavesækken er tom.

Reglerne for faste er følgende:

  • De sidste 6 timer før operation må man ikke indtage fast føde.
  • Indtil 2 timer før operationen må man drikke tynde væsker, f.eks. vand, saft, te eller kaffe (men IKKE mælk, fløde eller andre mælkeprodukter).
  • Fra 2 timer før planlagt operation må man IKKE indtage hverken fast eller flydende.
  • Rygning frarådes umiddelbart før anæstesi.

Der tilbydes følgende former for anæstesi på Nørmark Privathospital:

  • Sedering – let rus: Ved denne type anæstesi gives smertestillende medicin, som medfører en behagelig afslappethed.
  • Smertefornemmelsen er minimal og det er hele tiden muligt at kommunikere med personalet på stuen.
  • Universel anæstesi – fuld bedøvelse: Ved denne type anæstesi gives en kombination af smertestillende medicin og sovemedicin, hvilket gør at man sover under hele operationen.
  • Regional anæstesi – blokadebehandling: Ved større knæ- eller skulderoperationer, vil der i forbindelse med anæstesien blive lagt en blokade, som gør at smertefornemmelsen efter operationen minimeres i hhv. knæ eller skulder.
  • Opvågning – observation: Efter operationen observeres man på vores opvågningsafsnit, indtil man er klar til at komme hjem. Her tilbydes også et let måltid.

Sårbehandling

Operationssår behandles normalt ved at forbindingen fjernes efter 1 til 3 dage. Derefter vaskes såret grundigt med almindeligt vand og mild, uparfumeret, flydende håndsæbe hver

dag - ca. 2 gange af ca. 5 minutters varighed. Aldrig sæbespåner eller brun sæbe! Det er en god idé at ”lufte” såret, når det er vasket. Det er ligeledes en god idé at undgå plaster og

strømper, når og hvis det er muligt. Suturerne (trådene) fjernes som regel på klinikken efter 7-14 dage. Du skal være opmærksom på rødme, varmefornemmelse, dunken/yderligere hævelse, tiltagende smerter og eventuel feber, da dette kan være tegn på infektion. Såfremt der er mistanke om infektion i​ såret, skal du straks kontakte klinikken. Hvis klinikken er lukket, kan du kontakte din egen læge, lægevagten eller skadesstuen.

Hvis der er noget du er i tvivl om, er du velkommen til at kontakte klinikken.

Send sikkert til Speciallægeklinik

Speciallægeklinik

Send sikkert til Privathospital

Privathospital

Peder

"Jeg er blevet opereret for tre revner i menisken.
Jeg blev først tilset af Finn Nørmark, behagelig og grundig gennemgang.Blev også opereret af Finn.Dette var min første kontakt med et Privathospital.Rart personale på oprations gangen og dejlig omsorg når man vågner op igen. . Jeg vil sige tusinde tak for rigtig god behandling. Kan kun anbefales

Venlig hilsen en meget tilfreds patient."

Anja

"En helt igennem rar oplevelse, lige fra man træder ind af døren føler man sig velkommen. Man bliver budt velkommen af receptionisterne.  Dejligt. Der er musik i venteværelser så man føler sig afslappet. Dejligt med professionelt personale, der forklarer og beroliger en hvis man er lidt nervøs. Vil helt klart give Nørmark privathospital og i særdeleshed personalet mine anbefalinger vil helt klart vælge jer en anden gang"

Ole

"Det er nu ande gang at Finn nørmark har ordnet mine hænder. Første gang i højre og nu i venstre hånd. Det er et super godt resultat. Jeg ved at der kommer fler gange, og det er også nørmark der få lov."

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩​

​Vurderet 4.7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 131 anmeldelser på Facebook

Læs også vores patienttilfredshedsundersøgelse

Baldersbækvej 5, 2635 Ishøj. Hovednummer: ​36 49 87 00.​ Speciallægeklinikken: 44 22 07 01. Fax: 36 77 75 68. 

Mail til Nørmark Privathospital: info@normarkprivathospital.dk 

Mail til Nørmark Speciallægeklinik: info@normarkklinik.dk 

Læs mere om Send Sikkert

Bankoplysninger: 5472 - 2011700.

MobilePay: 893173

Vi modtager ​Visa/Dankort  på Nørmark Privathospital.

Sponsorater

Rødovre Mighty Bulls Ishockey

Greve Strands Badmintonklub