​Nørmark privathospital

36 49 87 00

Speciallægeklinikken

44 22 07 01

(man-torsdag 12:30-15:00)

​Om Nørmark Privathospital​

Nørmark Privathospital har vi kun ét mål, og det er glade og tilfredse patienter, og vi lægger stor vægt på kvalitet, grundighed og omsorg i en hyggelig atmosfære. Nørmark Privathospital har klaret sig flot i den sidste Landsundersøgelse for Patientoplevelser, og patientoplevelsen er medårsag til, at Nørmark Privathospital er vinder af Ishøj Erhvervspris 2015.

Siden Nørmark Privathospital blev grundlagt i 1997, har vi været i konstant udvikling for at kunne give den bedste behandling. I dag giver Nørmark Privathospital et bredt behandlingstilbud til 8.000 patienter om året og vores dygtige speciallæger dækker både ortopædkirurgi, plastikkirurgi, billeddiagnostik, fysioterapi, reumatologi, neurologi, gynækologi og mave-/tarm-kirurgi. og som noget nyt kan vi også tilbyde undersøgelse og behandling hos øre-næse-halslæge.

Vision

 • Igennem videreudvikling, innovation og kommunikation med patienter, vil vi skabe en hurtigere og tryggere behandling.​

Mission

 • At videreudvikle hospitalet indenfor de tilbudte specialer.​
 • At kunne gøre arbejdsgangen mere effektiv og øge kapaciteten uden at gå på kompromis med patienterne.​
 • Løbende opdatere vores behandlingsmetoder.
 • Tilbyde de bedste og nyeste behandlingsmetoder til vores patienter.
 • Sikkerhed for at patienten bliver diagnosticeret korrekt, får den rigtige behandling og kun operere de patienter hvor det er den eneste mulighed for bedring. Ved operation kun at bruge godkendte metoder.
 • At patienter får deres diagnose hurtigt så deres behandling kan begynde. Dermed mindskes tiden fra indtrædelse af skaden til endt behandling.
 • ​Patienterne skal altid kunne føle sig trygge når de vælger at lade os behandle dem. Vi sætter altid patienten forreste række.

​​Historie

 • Nørmark Privathospital startede i marts 1997 på Parkvej i Næstved, hvor Finn Nørmark åbnede sin første ortopædkirurgiske klinik. Ved hans ankomst til Næstved, fik borgerne for første gang mulighed for at få foretaget kikkertoperation i knæ udenfor hospitalsregi.
 • I år 2000 flyttede Nørmark ortopædkirurgiske klinik til større omgivelser på Strandmarksvej i Hvidovre. Der var to operationsstuer og antallet af ansatte steg fra 3 til 4, foruden nogle konsulenter.
 • Endelig i 2004 blev det nødvendigt at flytte igen. Endnu en gang fik vi flere kvadratmeter og større operationsstuer. Nørmark Privathospital fastansatte for første gang en ekstra læge og dermed også den nødvendige sekretær- og sygeplejerske, så nu var antallet af medarbejdere oppe på 8.
 • I 2006 blev endnu en læge ansat, tillige med endnu mere personale. Samme år investerede Nørmark Privathospital i en åben MR scanner, som blev indviet af Ishøjs borgmester Ole Bjørstorp. Det betød yderligere udvidelse og ansættelse af radiografer og radiologer.
 • I 2009 udvidede Nørmark Privathospital til 800 m2 og en helt ny fløj med en fuldt udstyret billeddiagnostik afdeling så dagens lys. Nu kunne vi foruden MR scanning også tilbyde røntgen, ultralydsscanning og mammografi.
 • I 2013 har Nørmark Privathospital udvidet endnu en gang, og vi råder nu over 1400 m2. Vi er nu 30 kolleger, der i det daglige gør hvad vi kan, for at give vores patienter en god oplevelse

 

Praktisk info

​Hjælp os med at lære, hvis noget skulle gå galt

Der er hver dag mange mennesker i kontakt med det danske sundhedsvæsen. I langt de fleste forløb går det godt, men nogle gange sker der desværre utilsigtede hændelser eller fejl.

For at vi kan lære af disse og undgå dem i fremtiden, har du som mulighed for at rapportere utilsigtede hændelser til Dansk PatientSikkerhedsDatabase (DPSD). Hvis du som patient eller pårørende oplever utilsigtede hændelse, kan der hentes information via Styrelsen for Patientsikkerheds informationspjece: "Hjælp os til at blive bedre" en hjemmeside under Styrelsen for Patientsikkerhed.

Klager

 • Ønsker du at klage over den faglige behandling eller tilsidesættelse af patientrettigheder eller ønsker du at klage over Patientforsikringens afgørelse om erstatning, kan du læse mere herom på Styrelse for Patientsikkerheds hjemmeside

Erstatning

 • Alle patienter der er tilknyttet Privathospitalet er omfattet af en offentlig erstatningsordning. Det er Patienterstatningens opgave at sikre, at patienter får den erstatning, de er berettiget til efter loven. Du kan læse mere på Patienterstatningens hjemmeside.

Ledige stillinger​

Der er p.t. ingen jobopslag

Speciallægekonsulenter indenfor følgende specialer:

 • Gynækologi
 • Urologi
 • Dermatologi
 • Reumatologi
 • Neurologi

Send sikkert til Speciallægeklinik

Speciallægeklinik

Send sikkert til Privathospital

Privathospital

Peder

"Jeg er blevet opereret for tre revner i menisken.
Jeg blev først tilset af Finn Nørmark, behagelig og grundig gennemgang.Blev også opereret af Finn.Dette var min første kontakt med et Privathospital.Rart personale på oprations gangen og dejlig omsorg når man vågner op igen. . Jeg vil sige tusinde tak for rigtig god behandling. Kan kun anbefales

Venlig hilsen en meget tilfreds patient."

Anja

"En helt igennem rar oplevelse, lige fra man træder ind af døren føler man sig velkommen. Man bliver budt velkommen af receptionisterne.  Dejligt. Der er musik i venteværelser så man føler sig afslappet. Dejligt med professionelt personale, der forklarer og beroliger en hvis man er lidt nervøs. Vil helt klart give Nørmark privathospital og i særdeleshed personalet mine anbefalinger vil helt klart vælge jer en anden gang"

Ole

"Det er nu ande gang at Finn nørmark har ordnet mine hænder. Første gang i højre og nu i venstre hånd. Det er et super godt resultat. Jeg ved at der kommer fler gange, og det er også nørmark der få lov."

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩​

​Vurderet 4.7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 131 anmeldelser på Facebook

Læs også vores patienttilfredshedsundersøgelse

Baldersbækvej 5, 2635 Ishøj. Hovednummer: ​36 49 87 00.​ Speciallægeklinikken: 44 22 07 01. Fax: 36 77 75 68. 

Mail til Nørmark Privathospital: info@normarkprivathospital.dk 

Mail til Nørmark Speciallægeklinik: info@normarkklinik.dk 

Læs mere om Send Sikkert

Bankoplysninger: 5472 - 2011700.

MobilePay: 8931733

Vi modtager ​Visa/Dankort  på Nørmark Privathospital.

Sponsorater

Rødovre Mighty Bulls Ishockey

Greve Strands Badmintonklub