​Nørmark privathospital

36 49 87 00

Speciallægeklinikken

44 22 07 01

Kontakt og konsultation​

Kontakt os på telefon 36 49 87 00, per mail eller ved at udfylde denne kontaktformular. Og læs nærmere om konsultation for Nørmark Privathospital nedenfor.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nørmark Privathospital
Baldersbækvej 5
2635 Ishøj
Tlf.: 36498700
CVR: 16082295

pia@normarkklinik.dk

Nørmark Privathospital Ishøj​ og Specialklinikken i Ishøj: Baldersbækvej 5, 2635 Ishøj

​Med bil: Ad motorvej E20/E47/E55, tag afkørsel Ishøj og du er 500m fra hospitalet.

Med tog og bus: S-tog eller regionaltog til Høje Tåstrup Station og derefter bus 400S mod Ishøj/Hundige, stoppested Broenge ca. 8 minutter eller S-tog til Ishøj Station og derfra bus 400S mod Lyngby ca. 5 minutter, stoppested Broenge. Stoppestedet ligger lige om hjørnet ved Baldersbækvej.

Konsultation for Nørmark Privathospital

Nørmark Privathospital samarbejder med flere forsikringsselskaber og Danske Regioner.

  • Hvis du betaler selv: Hvis du er gruppe 2 eller af anden årsag vælger at afholde udgiften selv, kan du bestille tid ved telefonisk henvendelse og påregne konsultation i løbet af 1 uge.
  • Hvis du har en sundhedsforsikring: Hvis du er dækket af en sundhedsforsikring, enten privat eller igennem deres arbejde, kan du ligeledes påregne konsultation i løbet af 1 uge. I alle tilfælde skal du henvende dig til forsikringsselskabet for at få en accept til behandling.
  • Hvis du står på venteliste på et offentligt sygehus: Regeringen har ændret behandlingsgarantien til 1 måned. Det betyder, at hvis sygehuset ikke kan garantere dig behandling indenfor 1 måned, har du ret til at vælge frit og blive behandlet her på Nørmark Privathospital. Du skal starte med at henvende dig til den afdeling, du er henvist til og bede om ”Udvidet frit Sygehusvalg” og du vil derefter modtag et brev fra regionen om det videre forløb. Du kan få yderligere oplysninger ved at kontakte Nørmark Privathospital på 3649 8700 eller Enhed for Sygehusvalg på 3864 9900.

Konsultation i speciallægeklinikken

  • Hvis du er henvist fra egen læge: I Nørmark Speciallægeklinik kan du komme i behandling, hvis du er henvist fra egen læge. Du må dog påregne en del ventetid, da Sygesikringen kun har aftale med en læge. Desværre er der en del undersøgelser og behandlinger, som sygesikringen ikke dækker. Henvisninger til Nørmark Speciallægeklinik skal som minimum indeholde: Patientens stamdata (navn, CPR, adresse, evt. værge), henvisningsgrund og henvisende læge. Det ville samtidig være en fordel med kort anamnese med objektive fund og relevante undersøgelsesresultater, allergi og intolerans, medicin oplysninger eller oplysning om ikke muligt, sociale forhold, telefonnummer, mailadresse og information givet til patienten.

Ved udeblivelse fra konsultation eller operation: Hvis du bliver forhindret i at møde op på privathospitalet skal du huske at melde afbud. Ved konsultationer skal der meldes afbud inden kl 8:00 på dagen; ellers vil du blive opkrævet et gebyr på kr. 250,-. Ved operationer skal der meldes afbud senest dagen før; ellers vil du blive opkrævet et gebyr på kr. 500,-

Forebyggende helbredsundersøgelser: Nørmark Privathospital har indgået samarbejde med speciallæge i almen medicin og idrætslæge Leif Skive, Amadeus speciallægerne og Søren Strange, Hjerteklinikken om forebyggende helbredssamtaler og helbredsundersøgelser. Leif Skive har stor erfaring med helbredsundersøgelser og har bl.a. skrevet flere bøger om, hvordan du bedst undgår livsstilssygdomme gennem fornuftige kost- og motionsvaner. Efter mange års virke som praktiserende læge, har Leif Skive været direktør i et speciallægecenter og senest været overlæge på Privathospitalet Hamlet, hvor han reorganiserede afdelingen for helbredsundersøgelser. Leif Skive påpeger, at alle helbredsundersøgelser vil være individualiserede med fokus på de forhold, der er væsentlige for den enkelte person. Derfor vil der blive brugt den tid til den enkelte undersøgelse, som der er behov for. Der foretages en grundig legemsundersøgelse med mulighed for supplerende ultralydsskanninger, røntgen og MR-skanning i avanceret, åben MR-skanner. Avancerede hjerteskanninger og arbejdstest med kondital indgår også i mulighederne. De forskellige typer af helbredsundersøgelser kan ses på hjemmesiden www.amadeuslaegerne.dk. Brochuremateriale er fremlagt i Nørmark Privathospitals venteværelse. Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte speciallæge Leif Skive på tlf: 20 40 26 44 eller skive@a-lægerne.dk.​

Baldersbækvej 5, 2635 Ishøj. Hovednummer: 36 49 87 00.​ Speciallægeklinikken: 44 22 07 01. Fax: 36 77 75 68. 

Mail: info@normarkklinik.dk . Bankoplysninger: 5472 - 2011700.
Vi modtager ​Visa/Dankort  på Nørmark Privathospital.

Sponsorater: Nørmark Privathospital er sponsor for Rødovre Mighty Bulls Ishockey.​