​Nørmark privathospital

36 49 87 00

Speciallægeklinikken

44 22 07 01

(man-torsdag 12:30-15:00)

Kontakt og konsultation​

Kontakt os på telefon 36 49 87 00, eller ved at sende en sikker besked til Privathospitalet eller Speciallægeklinikken. Og læs nærmere om konsultation for Nørmark Privathospital nedenfor.

Nørmark Privathospital Ishøj​ og Specialklinikken i Ishøj: Baldersbækvej 5, 2635 Ishøj

​Med bil: Ad motorvej E20/E47/E55, tag afkørsel Ishøj og du er 500m fra hospitalet.

Med tog og bus: S-tog eller regionaltog til Høje Tåstrup Station og derefter bus 400S mod Ishøj/Hundige, stoppested Broenge ca. 8 minutter eller S-tog til Ishøj Station og derfra bus 400S mod Lyngby ca. 5 minutter, stoppested Broenge. Stoppestedet ligger lige om hjørnet ved Baldersbækvej.

Konsultation for Nørmark Privathospital

Nørmark Privathospital samarbejder med flere forsikringsselskaber og Danske Regioner.

  • Hvis du betaler selv: Hvis du er gruppe 2 eller af anden årsag vælger at afholde udgiften selv, kan du bestille tid ved telefonisk henvendelse og påregne konsultation i løbet af 1 uge.
  • Hvis du har en sundhedsforsikring: Hvis du er dækket af en sundhedsforsikring, enten privat eller igennem deres arbejde, kan du ligeledes påregne konsultation i løbet af 1 uge. I alle tilfælde skal du henvende dig til forsikringsselskabet for at få en accept til behandling.
  • Hvis du står på venteliste på et offentligt sygehus: Regeringen har ændret behandlingsgarantien til 1 måned. Det betyder, at hvis sygehuset ikke kan garantere dig behandling indenfor 1 måned, har du ret til at vælge frit og blive behandlet her på Nørmark Privathospital. Du skal starte med at henvende dig til den afdeling, du er henvist til og bede om ”Udvidet frit Sygehusvalg” og du vil derefter modtag et brev fra regionen om det videre forløb. Du kan få yderligere oplysninger ved at kontakte Nørmark Privathospital på 3649 8700 eller Enhed for Sygehusvalg på 3864 9900.

Konsultation i speciallægeklinikken

  • Hvis du er henvist fra egen læge: I Nørmark Speciallægeklinik kan du komme i behandling, hvis du er henvist fra egen læge. Du må dog påregne en del ventetid, da Sygesikringen kun har aftale med en læge. Desværre er der en del undersøgelser og behandlinger, som sygesikringen ikke dækker. Henvisninger til Nørmark Speciallægeklinik skal som minimum indeholde: Patientens stamdata (navn, CPR, adresse, evt. værge), henvisningsgrund og henvisende læge. Det ville samtidig være en fordel med kort anamnese med objektive fund og relevante undersøgelsesresultater, allergi og intolerans, medicin oplysninger eller oplysning om ikke muligt, sociale forhold, telefonnummer, mailadresse og information givet til patienten.

Ved udeblivelse fra konsultation eller operation: Hvis du bliver forhindret i at møde op på privathospitalet skal du huske at melde afbud. Ved konsultationer skal der meldes afbud inden kl 8:00 på dagen; ellers vil du blive opkrævet et gebyr på kr. 250,-. Ved operationer skal der meldes afbud senest dagen før; ellers vil du blive opkrævet et gebyr på kr. 500,-

Forebyggende helbredsundersøgelser: Nørmark Privathospital har indgået samarbejde med speciallæge i almen medicin og idrætslæge Leif Skive, Amadeus speciallægerne og Søren Strange, Hjerteklinikken om forebyggende helbredssamtaler og helbredsundersøgelser. Leif Skive har stor erfaring med helbredsundersøgelser og har bl.a. skrevet flere bøger om, hvordan du bedst undgår livsstilssygdomme gennem fornuftige kost- og motionsvaner. Efter mange års virke som praktiserende læge, har Leif Skive været direktør i et speciallægecenter og senest været overlæge på Privathospitalet Hamlet, hvor han reorganiserede afdelingen for helbredsundersøgelser. Leif Skive påpeger, at alle helbredsundersøgelser vil være individualiserede med fokus på de forhold, der er væsentlige for den enkelte person. Derfor vil der blive brugt den tid til den enkelte undersøgelse, som der er behov for. Der foretages en grundig legemsundersøgelse med mulighed for supplerende ultralydsskanninger, røntgen og MR-skanning i avanceret, åben MR-skanner. Avancerede hjerteskanninger og arbejdstest med kondital indgår også i mulighederne. De forskellige typer af helbredsundersøgelser kan ses på hjemmesiden www.amadeuslaegerne.dk. Brochuremateriale er fremlagt i Nørmark Privathospitals venteværelse. Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte speciallæge Leif Skive på tlf: 20 40 26 44 eller skive@a-lægerne.dk.​

Send sikkert til Speciallægeklinik

Speciallægeklinik

Send sikkert til Privathospital

Privathospital

Peder

"Jeg er blevet opereret for tre revner i menisken.
Jeg blev først tilset af Finn Nørmark, behagelig og grundig gennemgang.Blev også opereret af Finn.Dette var min første kontakt med et Privathospital.Rart personale på oprations gangen og dejlig omsorg når man vågner op igen. . Jeg vil sige tusinde tak for rigtig god behandling. Kan kun anbefales

Venlig hilsen en meget tilfreds patient."

Anja

"En helt igennem rar oplevelse, lige fra man træder ind af døren føler man sig velkommen. Man bliver budt velkommen af receptionisterne.  Dejligt. Der er musik i venteværelser så man føler sig afslappet. Dejligt med professionelt personale, der forklarer og beroliger en hvis man er lidt nervøs. Vil helt klart give Nørmark privathospital og i særdeleshed personalet mine anbefalinger vil helt klart vælge jer en anden gang"

Ole

"Det er nu ande gang at Finn nørmark har ordnet mine hænder. Første gang i højre og nu i venstre hånd. Det er et super godt resultat. Jeg ved at der kommer fler gange, og det er også nørmark der få lov."

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩​

​Vurderet 4.7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 131 anmeldelser på Facebook

Læs også vores patienttilfredshedsundersøgelse

Baldersbækvej 5, 2635 Ishøj. Hovednummer: ​36 49 87 00.​ Speciallægeklinikken: 44 22 07 01. Fax: 36 77 75 68. 

Mail til Nørmark Privathospital: info@normarkprivathospital.dk 

Mail til Nørmark Speciallægeklinik: info@normarkklinik.dk 

Læs mere om Send Sikkert

Bankoplysninger: 5472 - 2011700.

MobilePay: 893173

Vi modtager ​Visa/Dankort  på Nørmark Privathospital.

Sponsorater

Rødovre Mighty Bulls Ishockey

Greve Strands Badmintonklub