​Nørmark privathospital

36 49 87 00

Speciallægeklinikken

44 22 07 01

(man-torsdag 12:30-15:00)

​Fedttransplantation – flytning af fedt

Fedttransplantation er en plastikkirurgisk procedure, hvor man flytter patientens egne fedtceller fra et område af kroppen, oftest fra mave, hofter eller lår til et andet sted.


Procedure ved fedttransplantation
En fedttransplantation kan foregå i såvel lokalbedøvelse som i fuld bedøvelse. Fedt suges ud med en meget tynd kanyle med små huller og med et lille undertryk. Det skal gøres meget skånsomt for at bevare så mange levende fedtceller som muligt. Når fedtet er suget ud, centrifugeres det skånsomt. Herved kan fedtes skilles fra vævsvæske.


Anvendelse
Fedtet indeholder, ud over levende fedtceller, også stoffer, der fremmer heling, og stamceller, der yderligere fremmer heling og eksempelvis gør huden yngre at se på. I kosmetisk kirurgi anvendes fedttransplantation derfor til at give både fylde og en mere ungdommelig hud i for eksempel ansigt og på hænder. En fordybning i huden kan også fyldes ud. Ikke alle fedtceller overlever proceduren, hvorfor man nogle gange må gentage behandlingen. Man kan også behandle gamle skader, for eksempel ar, nedadhængende øjenlåg og meget, meget mere.
Du kan finde mere information om fedttransplantation på nettet. Prøv eksempelvis at søge på ”lipotransplantation” og på ”YouTube”.


Efterbehandling
Hullerne i huden er så små, at de ikke skal sys. Ved lidt større transplantationer skal du muligvis anvende kompression på donorstedet i en til tre uger. Du kan tage bad dagen efter operationen.


Varighed
Formentlig vil du have livslang effekt på fylde, hvis du holder vægten. Almindelige aldersforandringer vil naturligvis fortsætte. Behandlingen kan gentages. Maksimal effekt ses efter cirka 4 måneder. Her vurderes resultatet sammen med plastikkirurgen, og vi beslutter sammen, om der eventuelt skal foretages endnu en fedttransplantation. På forhånd kan en pris for dette aftales.


Komplikationer ved fedttransplantation
Er yderst sjældne, men kan være Infektion, blod- og væskeansamling. Det kan også være pigmentforandringer i huden, ujævnheder og føleforstyrrelser, men disse forsvinder næsten altid.
For yderligere se venligst informationen om ”Fedtsugning” og ”Almene forholdsregler ved plastikkirurgiske operationer".


Du er velkommen til at have en ven eller pårørende med til konsultationen.
Der skal gå mindst en uge fra konsultation til en kosmetisk operation.


Bestil en tid til konsultation om fedttransplantation

Kontakt os på telefon 36 49 87 00 eller e-mail info@normarkklinik.dk og hør nærmere eller bestil en tid til en konsultation.
Klinikken ligger i Ishøj ved København, og vi har mange patienter fra hele Sjælland.

Send sikkert til Speciallægeklinik

Speciallægeklinik

Send sikkert til Privathospital

Privathospital

Peder

"Jeg er blevet opereret for tre revner i menisken.
Jeg blev først tilset af Finn Nørmark, behagelig og grundig gennemgang.Blev også opereret af Finn.Dette var min første kontakt med et Privathospital.Rart personale på oprations gangen og dejlig omsorg når man vågner op igen. . Jeg vil sige tusinde tak for rigtig god behandling. Kan kun anbefales

Venlig hilsen en meget tilfreds patient."

Anja

"En helt igennem rar oplevelse, lige fra man træder ind af døren føler man sig velkommen. Man bliver budt velkommen af receptionisterne.  Dejligt. Der er musik i venteværelser så man føler sig afslappet. Dejligt med professionelt personale, der forklarer og beroliger en hvis man er lidt nervøs. Vil helt klart give Nørmark privathospital og i særdeleshed personalet mine anbefalinger vil helt klart vælge jer en anden gang"

Ole

"Det er nu ande gang at Finn nørmark har ordnet mine hænder. Første gang i højre og nu i venstre hånd. Det er et super godt resultat. Jeg ved at der kommer fler gange, og det er også nørmark der få lov."

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩​

​Vurderet 4.7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 131 anmeldelser på Facebook

Læs også vores patienttilfredshedsundersøgelse

Baldersbækvej 5, 2635 Ishøj. Hovednummer: ​36 49 87 00.​ Speciallægeklinikken: 44 22 07 01. Fax: 36 77 75 68. 

Mail til Nørmark Privathospital: info@normarkprivathospital.dk 

Mail til Nørmark Speciallægeklinik: info@normarkklinik.dk 

Læs mere om Send Sikkert

Bankoplysninger: 5472 - 2011700.

MobilePay: 893173

Vi modtager ​Visa/Dankort  på Nørmark Privathospital.

Sponsorater

Rødovre Mighty Bulls Ishockey

Greve Strands Badmintonklub