​Nørmark privathospital

36 49 87 00

Speciallægeklinikken

44 22 07 01

(man-torsdag 12:30-15:00)

​Fedtsugning og opstramning af maveskind

Generelt omkring fedtsugning
Fedtsugning kan ikke erstatte et vægttab, der næsten altid vil være det bedste og give det flotteste resultat. Det bedste resultat af en fedtsugning fås således hos normalvægtige, der har nogle uheldige fedtpuder, for eksempel de såkaldte ridebuks-puder på ydersiden af de fleste kvinders lår, manglende talje og lignende. Huden over det fedtsugede område vil ofte blive en smule ujævnt. Med stigende alder mister huden gradvis sin evne til at trække sig sammen, det er også tilfældet efter et større vægttab. Her kan man med fordel kombinere fedtsugning med kirurgisk fjernelse af løs hud (mave, ryg, arme, lår …). Både mænd og kvinder kan være egnet til fedtsugning lige fra lidt fedt under hagen til større fedtsugninger af flere områder.


Forundersøgelse
Ved forundersøgelsen vil du blive grundigt undersøgt, vurderet og forklaret med fokus på dine muligheder og forventet resultat. Risiko for eventuelle komplikationer ved fedtsugning vil blive gennemgået, og du vil se før og efter billeder.


Rygning
Vi anbefaler, at man holder op med at ryge fra to uger før operationen til 3 uger efter. Det er ikke et krav, men det giver den bedste heling.


Bedøvelse
Fedtsugning kan foretages i såvel lokal som i fuld bedøvelse afhængig af områdets størrelse og patientens ønske, og prisen vil afhænge heraf.


Procedure
Du møder fastende ved fuld bedøvelse. Du skal have været i brusebad og sæbevasket huden grundigt. INGEN CREME. I stående stilling vil jeg tegne og markere det område, der skal fedtsuges, det er du selv med til eventuelt foran et spejl. Når du er bedøvet, sprøjtes der en væske ind i fedtvævet (våd fedtsugning). Væsken består af en blanding af saltvand, adrenalin og lokalbedøvelse. Den gør fedtsugningen mere skånsom, giver et flottere resultat og en mindre blødning. Når væsken er sprøjtet ind og har fordelt sig i fedtet kan selve fedtsugningen begynde. En fedtsugning foregår med tynde kanyler gennem et til flere små huller, der eventuelt lukkes med et enkelt sting, som kroppen selv opløser.


Ved operationens afslutning anlægges en komprimerende bandage og du kan normalt udskrives samme dag. Ved fedtsugning over mere end ca. 2 liter anbefales indlæggelse til næste morgen.


Komplikationer ved fedtsugning
Dette er meget sjældent. Der er mindre end 1 procent risiko for blodansamling eller infektion. Man kan opleve føleforstyrrelser (ukendt procent), men disse forsvinder normalt igen efter uger til måneder hos langt de fleste. Der er i promille af patienter beskrevet pigmentforandringer af huden. Ved meget store fedtsugninger er der set Fedt Emboli Syndrom (FES), som er en farlig tilstand med fedt i blodbanen. Det kan medføre svigt af flere organer, og død er beskrevet. For cirka 10 år siden kunne jeg finde 7 tilfælde beskrevet på verdensplan ud af millioner af fedtsugninger. Tilstanden er primært set hos patienter efter store ulykker og/eller store operationer.


Efter operationen
Du får anlagt en støttebandage. Du kan tage den af og på i forbindelse med bad. Du skal anvende bandagen fra 3 dage til 3 uger afhængig af fedtsugningens størrelse. Knæ og underben kræver komprimerende bandage i længere tid.


Sygemelding fra få dage til cirka en uge. Du skal undgå sport fra en uge til cirka 2-4 uger afhængig af fedtsugningens størrelse.
Der skal normalt ikke fjernes tråde. Du bliver tilbudt kontrol efter cirka 5-6 mdr. eller tidligere hvis ud ønsker det.


Holdbarhed
Holder du vægten, vil fedtsugningens resultat holde livet ud bortset fra almindelige, naturlige aldersforandringer.


Du er meget velkommen til at have en ven eller pårørende med til den indledende konsultation.
Der skal gå mindst en uge fra konsultation til en kosmetisk operation.


Bestil en tid til konsultation om fedtsugning

Ønsker du en pris på fedtsugning, har du nogle spørgsmål omkring operationen, eller ønsker du at bestille en tid til en konsultation, kan vi kontaktes på telefon 36 49 87 00 eller e-mail info@normarkklinik.dk. Klinikken ligger i Ishøj tæt ved København, og vi har patienter fra hele Sjælland. 

Send sikkert til Speciallægeklinik

Speciallægeklinik

Send sikkert til Privathospital

Privathospital

Peder

"Jeg er blevet opereret for tre revner i menisken.
Jeg blev først tilset af Finn Nørmark, behagelig og grundig gennemgang.Blev også opereret af Finn.Dette var min første kontakt med et Privathospital.Rart personale på oprations gangen og dejlig omsorg når man vågner op igen. . Jeg vil sige tusinde tak for rigtig god behandling. Kan kun anbefales

Venlig hilsen en meget tilfreds patient."

Anja

"En helt igennem rar oplevelse, lige fra man træder ind af døren føler man sig velkommen. Man bliver budt velkommen af receptionisterne.  Dejligt. Der er musik i venteværelser så man føler sig afslappet. Dejligt med professionelt personale, der forklarer og beroliger en hvis man er lidt nervøs. Vil helt klart give Nørmark privathospital og i særdeleshed personalet mine anbefalinger vil helt klart vælge jer en anden gang"

Ole

"Det er nu ande gang at Finn nørmark har ordnet mine hænder. Første gang i højre og nu i venstre hånd. Det er et super godt resultat. Jeg ved at der kommer fler gange, og det er også nørmark der få lov."

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩​

​Vurderet 4.7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 131 anmeldelser på Facebook

Læs også vores patienttilfredshedsundersøgelse

Baldersbækvej 5, 2635 Ishøj. Hovednummer: ​36 49 87 00.​ Speciallægeklinikken: 44 22 07 01. Fax: 36 77 75 68. 

Mail til Nørmark Privathospital: info@normarkprivathospital.dk 

Mail til Nørmark Speciallægeklinik: info@normarkklinik.dk 

Læs mere om Send Sikkert

Bankoplysninger: 5472 - 2011700.

MobilePay: 893173

Vi modtager ​Visa/Dankort  på Nørmark Privathospital.

Sponsorater

Rødovre Mighty Bulls Ishockey

Greve Strands Badmintonklub