​Nørmark privathospital

36 49 87 00

Speciallægeklinikken

44 22 07 01

(man-torsdag 12:30-15:00)

Nørmark Privathospital tilbyder nu E-journal

Nørmark Privathospital er et af de første privathospitaler, der tilbyder denne service.

Det er derfor med glæde, at vi kan fortælle, at når du besøger Nørmark Privathospital fremover, vil din journal fremgå på sundhed.dk*, hvor du har fuld kontrol over din egen information.

Med e-journal gør vi det nemmere at være patient på Nørmark Privathospital. Du skal bare logge på sundhed.dk med dit NemID for at kunne læse og følge med i din journal.

Du har fuld kontrol over hvilke informationer, der ønskes holdt private og hvilke, der gerne må deles med andre hospitaler.

Medcom, som er det danske sundhedsdatanet, har været partner i projektet, om at få privathospitalers patientdata i e-journal og dermed på sundhed.dk. De har lavet en vejledning til, hvordan du kan styre din information. Hent vejledning

Du har også mulighed for, som patient hos os, at fravælge at din journal bliver lagt på sundhed.dk.

Har du spørgsmål til e-journal, kan du skrive til os via vores sikre besked system til højre og anfør ”e-journal” i emnefeltet.

FAQ

Jeg kan ikke se min journal historik på sundhed.dk?

Det er kun dine besøg fra d. 15. juni 2020 og fremadrettet, der er tilgængelig på sundhed.dk. Alle besøg før denne dato, kan vi fremsende til dig via e-Boks.

Jeg er patient i Nørmark Speciallægeklinik, og været til konsultation efter d. 15 juni 2020, men kan ikke læse min journal?

Nørmark Speciallægeklink er ikke en del af Nørmark Privathospital, og derfor bliver patienter, der besøger speciallægeklinikken ikke lagt op på sundhed.dk.

Jeg vil ikke have min journal på sundhed.dk

Send os en besked igennem vores sikre besked system til højre og anfør ”e-journal” i emnefeltet og fortæl os, at du ikke vil have det lagt op fremadrettet.

Kan jeg gøre min information på sundhed.dk privat?

Ja, Medcom har lavet en vejledning om, hvordan du gør dine journaler på sundhed.dk private. Hent vejledning

*Dette gælder patienter der besøger Nørmark Privathospital, men ikke dem der besøger Nørmark Speciallægeklinik.

Send sikkert til Speciallægeklinik

Speciallægeklinik

Send sikkert til Privathospital

Privathospital

Peder

"Jeg er blevet opereret for tre revner i menisken.
Jeg blev først tilset af Finn Nørmark, behagelig og grundig gennemgang.Blev også opereret af Finn.Dette var min første kontakt med et Privathospital.Rart personale på oprations gangen og dejlig omsorg når man vågner op igen. . Jeg vil sige tusinde tak for rigtig god behandling. Kan kun anbefales

Venlig hilsen en meget tilfreds patient."

Anja

"En helt igennem rar oplevelse, lige fra man træder ind af døren føler man sig velkommen. Man bliver budt velkommen af receptionisterne.  Dejligt. Der er musik i venteværelser så man føler sig afslappet. Dejligt med professionelt personale, der forklarer og beroliger en hvis man er lidt nervøs. Vil helt klart give Nørmark privathospital og i særdeleshed personalet mine anbefalinger vil helt klart vælge jer en anden gang"

Ole

"Det er nu ande gang at Finn nørmark har ordnet mine hænder. Første gang i højre og nu i venstre hånd. Det er et super godt resultat. Jeg ved at der kommer fler gange, og det er også nørmark der få lov."

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩​

​Vurderet 4.7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 131 anmeldelser på Facebook

Læs også vores patienttilfredshedsundersøgelse

Baldersbækvej 5, 2635 Ishøj. Hovednummer: ​36 49 87 00.​ Speciallægeklinikken: 44 22 07 01. Fax: 36 77 75 68. 

Mail til Nørmark Privathospital: info@normarkprivathospital.dk 

Mail til Nørmark Speciallægeklinik: info@normarkklinik.dk 

Læs mere om Send Sikkert

Bankoplysninger: 5472 - 2011700.

MobilePay: 893173

Vi modtager ​Visa/Dankort  på Nørmark Privathospital.

Sponsorater

Rødovre Mighty Bulls Ishockey

Greve Strands Badmintonklub