​Nørmark privathospital

36 49 87 00

Speciallægeklinikken

44 22 07 01

(man-torsdag 12:30-15:00)

MR-scanning

Nørmark Privathospital har Danmarks største og eneste scanner af typen Hitachi Aperto 0,4T (se video). Det er en lavfeltscanner, den er åben, den er støjsvag og indeholder den nyeste teknologi. Apertoen kan scanne alle dele af legemet.

Hvad er MR-scanning?

MR betyder Magnetisk Resonans. Ved hjælp af et magnetfelt sendes radiobølger til det sted i kroppen, f.eks. et knæ, der skal undersøges. Om knæet ligger en “antenne”, der opfanger radiobølgerne, når de kommer retur fra knæet. Derved dannes et billede, som radiologen beskriver. Radiobølgerne er helt ufarlige.

Hvordan foregår en MR-scanning?

Vores MR-scanner er åben. Udover at det er mere behageligt, gør det den velegnet til patienter med klaustrofobi samt til børn, der gerne vil have en forælder med. Det område, der skal scannes, skal ligge midt under scanneren. Dette sker ved hjælp af et bevægeligt leje.​

Hvor lang tid tager en MR-scanning?

Hver billedseance tager typisk 4-5 min. og det er vigtigt at ligge helt stille, mens scanningen foregår. Selvom lyden fra scanneren stopper, er det vigtigt stadig at ligge helt stille, idet der oftest laves 3-5 serier. Radiografen som hele tiden er i kontakt med patienten, giver besked, når undersøgelsen er færdig. Der er intet ubehag ved selve scanningen. I enkelte tilfælde vil det være nødvendigt at give kontrast, dette sker ved et stik i håndryggen og giver sjældent ubehag.

Hvorfor MR-scanning?

MR-scanning er den bedste mulighed for at stille den rette diagnose, når det drejer sig om problemer med nakke, ryg, skulder, knæ og andre led samt hjernen og kroppens organer. MR-scanning er suveræn til langt de fleste undersøgelser.

Før MR-scanning

Hvis du lider af klaustrofobi, så fortæl os det, så vi kan hjælpe dig igennem undersøgelsen. Har man indopereret en pacemaker, kan man ikke undersøges i en MR-scanner. Af sikkerhedshensyn skal man før en MR-scanning besvare en række spørgsmål om sit helbred og have udfyldt et kontrolskema. Dette kan fås ved at klikke nedenunder. Indopererede metalgenstande kan give forringet billedkvalitet og kan i sjældne tilfælde være årsag til at undersøgelsen må aflyses. Klik her for MR Kontrolskema. Desuden er det vigtigt for undersøgelsen at have så få metaldele som muligt med i scannerrummet (lynlåse i tøj, smykker, briller, hårnåle osv.) Dette kan efterlades med mobiltelefon, nøgler m.m. i det aflåste omklædningsrum.

Send sikkert til Speciallægeklinik

Speciallægeklinik

Send sikkert til Privathospital

Privathospital

Peder

"Jeg er blevet opereret for tre revner i menisken.
Jeg blev først tilset af Finn Nørmark, behagelig og grundig gennemgang.Blev også opereret af Finn.Dette var min første kontakt med et Privathospital.Rart personale på oprations gangen og dejlig omsorg når man vågner op igen. . Jeg vil sige tusinde tak for rigtig god behandling. Kan kun anbefales

Venlig hilsen en meget tilfreds patient."

Anja

"En helt igennem rar oplevelse, lige fra man træder ind af døren føler man sig velkommen. Man bliver budt velkommen af receptionisterne.  Dejligt. Der er musik i venteværelser så man føler sig afslappet. Dejligt med professionelt personale, der forklarer og beroliger en hvis man er lidt nervøs. Vil helt klart give Nørmark privathospital og i særdeleshed personalet mine anbefalinger vil helt klart vælge jer en anden gang"

Ole

"Det er nu ande gang at Finn nørmark har ordnet mine hænder. Første gang i højre og nu i venstre hånd. Det er et super godt resultat. Jeg ved at der kommer fler gange, og det er også nørmark der få lov."

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩​

​Vurderet 4.7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 131 anmeldelser på Facebook

Læs også vores patienttilfredshedsundersøgelse

Baldersbækvej 5, 2635 Ishøj. Hovednummer: ​36 49 87 00.​ Speciallægeklinikken: 44 22 07 01. Fax: 36 77 75 68. 

Mail til Nørmark Privathospital: info@normarkprivathospital.dk 

Mail til Nørmark Speciallægeklinik: info@normarkklinik.dk 

Læs mere om Send Sikkert

Bankoplysninger: 5472 - 2011700.

MobilePay: 893173

Vi modtager ​Visa/Dankort  på Nørmark Privathospital.

Sponsorater

Rødovre Mighty Bulls Ishockey

Greve Strands Badmintonklub