​Nørmark privathospital

36 49 87 00

Speciallægeklinikken

44 22 07 01

​Mammografi

Nørmark Privathospital har det nyeste digitale mammografiudstyr med den nyeste teknologi og derved minimal røntgenstråledosis.

Mammografipakken efter triple princippet: Vi tilbyder mammografipakken efter triple princippet, dvs. mammografi (røntgenundersøgelse), speciallægeundersøgelse, ultralydsundersøgelse og biopsi, således at du ikke behøver gå flere steder for at fuldende din undersøgelse.

Mammografi benyttes for at undersøge brystvævet for eventuelle knuder og stille en diagnose. Det er vigtigt at blive undersøgt så snart tvivlen melder sig, da forskningen viser, at hurtig behandling redder liv.

Mammografi priser: En mammografipakke med mammografi, speciallægeundersøgelse og ultralydsundersøgelse koster kr. 2.400,-. En biopsi koster yderligere kr. 1900,- inklusiv undersøgelse af vævsprøven.

Kontakt os omkring mammografi

Ønsker du at bestille tid til en mammografi kan du kontakte os på 36 49 87 00 eller klikke her​.

Pakkeforløb for brystkræft

Her kan du se Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Kontakt os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Peder

"Jeg er blevet opereret for tre revner i menisken.
Jeg blev først tilset af Finn Nørmark, behagelig og grundig gennemgang.Blev også opereret af Finn.Dette var min første kontakt med et Privathospital.Rart personale på oprations gangen og dejlig omsorg når man vågner op igen. . Jeg vil sige tusinde tak for rigtig god behandling. Kan kun anbefales

Venlig hilsen en meget tilfreds patient."

Anja

"En helt igennem rar oplevelse, lige fra man træder ind af døren føler man sig velkommen. Man bliver budt velkommen af receptionisterne.  Dejligt. Der er musik i venteværelser så man føler sig afslappet. Dejligt med professionelt personale, der forklarer og beroliger en hvis man er lidt nervøs. Vil helt klart give Nørmark privathospital og i særdeleshed personalet mine anbefalinger vil helt klart vælge jer en anden gang"

Ole

"Det er nu ande gang at Finn nørmark har ordnet mine hænder. Første gang i højre og nu i venstre hånd. Det er et super godt resultat. Jeg ved at der kommer fler gange, og det er også nørmark der få lov."

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩​

​Vurderet 4.7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 97 anmeldelser på Facebook

Baldersbækvej 5, 2635 Ishøj. Hovednummer: 36 49 87 00.​ Speciallægeklinikken: 44 22 07 01. Fax: 36 77 75 68. 

Mail: info@normarkklinik.dk . Bankoplysninger: 5472 - 2011700.
Vi modtager ​Visa/Dankort  på Nørmark Privathospital.

Sponsorater: Nørmark Privathospital er sponsor for Rødovre Mighty Bulls Ishockey.​