​Nørmark privathospital

36 49 87 00

Speciallægeklinikken

44 22 07 01

​Billeddiagnostik på Nørmark Privathospital

Nørmark Privathospital har meget erfarne radiografer og radiologer, som vil gøre deres ypperste for at få stillet den rigtige diagnose.

MR-scanning: Nørmark Privathospital har en åben MR-scanner med den nyeste teknologi. Da vi ved, at det er vigtigt at få hurtigt svar på sin undersøgelse, foreligger svaret på din undersøgelse normalt næste hverdag. Klik her for at læse nærmere om MR-scanning på Nørmark Privathospital.

Ultralydscanning: Nørmark Privathospital har en meget avanceret ultralydscanner samt speciallæge med meget stor erfaring med ultralydscanninger. Klik her for at læse nærmere om ultralydscanning på Nørmark Privathospital.

Røntgen: Nørmark Privathospital har nyeste digitale røntgenudstyr, hvilket betyder at røntgenstrålingen er reduceret til det mindst mulige. Klik her for at læse nærmere om røntgen på Nørmark Privathospital.

Kontakt os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Peder

"Jeg er blevet opereret for tre revner i menisken.
Jeg blev først tilset af Finn Nørmark, behagelig og grundig gennemgang.Blev også opereret af Finn.Dette var min første kontakt med et Privathospital.Rart personale på oprations gangen og dejlig omsorg når man vågner op igen. . Jeg vil sige tusinde tak for rigtig god behandling. Kan kun anbefales

Venlig hilsen en meget tilfreds patient."

Anja

"En helt igennem rar oplevelse, lige fra man træder ind af døren føler man sig velkommen. Man bliver budt velkommen af receptionisterne.  Dejligt. Der er musik i venteværelser så man føler sig afslappet. Dejligt med professionelt personale, der forklarer og beroliger en hvis man er lidt nervøs. Vil helt klart give Nørmark privathospital og i særdeleshed personalet mine anbefalinger vil helt klart vælge jer en anden gang"

Ole

"Det er nu ande gang at Finn nørmark har ordnet mine hænder. Første gang i højre og nu i venstre hånd. Det er et super godt resultat. Jeg ved at der kommer fler gange, og det er også nørmark der få lov."

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩​

​Vurderet 4.7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 131 anmeldelser på Facebook

Baldersbækvej 5, 2635 Ishøj. Hovednummer: ​36 49 87 00.​ Speciallægeklinikken: 44 22 07 01. Fax: 36 77 75 68. 

Mail: info@normarkklinik.dk . Bankoplysninger: 5472 - 2011700.
Vi modtager ​Visa/Dankort  på Nørmark Privathospital.

Sponsorater: Nørmark Privathospital er sponsor for Rødovre Mighty Bulls Ishockey.​