​Nørmark privathospital

36 49 87 00

Speciallægeklinikken

44 22 07 01

​Billeddiagnostik på Nørmark Privathospital

Nørmark Privathospital har meget erfarne radiografer og radiologer, som vil gøre deres ypperste for at få stillet den rigtige diagnose.

MR-scanning: Nørmark Privathospital har en åben MR-scanner med den nyeste teknologi. Da vi ved, at det er vigtigt at få hurtigt svar på sin undersøgelse, foreligger svaret på din undersøgelse normalt næste hverdag. Klik her for at læse nærmere om MR-scanning på Nørmark Privathospital.

Ultralydscanning: Nørmark Privathospital har en meget avanceret ultralydscanner samt speciallæge med meget stor erfaring med ultralydscanninger. Klik her for at læse nærmere om ultralydscanning på Nørmark Privathospital.

Røntgen: Nørmark Privathospital har nyeste digitale røntgenudstyr, hvilket betyder at røntgenstrålingen er reduceret til det mindst mulige. Klik her for at læse nærmere om røntgen på Nørmark Privathospital.

Mammografi: ​Nørmark Privathospital har det nyeste digitale mammografiudstyr med den nyeste teknologi og derved minimal røntgenstråledosis. Klik her for at læse nærmere om mammografi på Nørmark Privathospital.

Knogleskørhed: Nørmark Privathospital kan som de første i Danmark med ny teknologi teste om du er i risikogruppe for knogleskørhed. Klik her for at læse nærmere om knogleskørhed på Nørmark Privathospital.

​Mød Nørmarks personale inden for billeddiagnostik:

Mette Kramer

Radiograf

Jeanne Nadja Hansen

Radiograf

Aamir Siddiqi

Speciallæge i radiologi

Huda Al-Shami

Speciallæge i radiologi

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩​

​Vurderet 4.7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 97 anmeldelser på Facebook

Baldersbækvej 5, 2635 Ishøj. Hovednummer: 36 49 87 00.​ Speciallægeklinikken: 44 22 07 01. Fax: 36 77 75 68. 

Mail: info@normarkklinik.dk . Bankoplysninger: 5472 - 2011700.
Vi modtager ​Visa/Dankort  på Nørmark Privathospital.

Sponsorater: Nørmark Privathospital er sponsor for Rødovre Mighty Bulls Ishockey.​