​Nørmark privathospital

36 49 87 00

Speciallægeklinikken

44 22 07 01

(man-torsdag 12:30-15:00)

Ansigtsløft for både mænd og kvinder​

Generelt
Mænd såvel som kvinder kan være egnet til et ansigtsløft. Operationen kan kombineres med yderligere behandlinger for eksempel botox, fedttransplantation og en øjenlågsoperation for løs hud på øjenlåg.


Rygning
Vi anbefaler rygestop fra to uger inden operationen til tre uger efter. Dette for at sikre så godt et resultat som muligt, det vil sige bedre heling, pænere ar og mindre risiko for infektion.


Forundersøgelse
Ved forundersøgelsen orienteres du grundigt om operationen, forventet forløb og eventuelle komplikationer. Der vises før og efter billeder af ansigtsløft, der hjælper til at demonstrere det forventede resultat.


Operationsdagen
Du skal vaske ansigtet i sæbe om morgenen. Du må ikke efterfølgende anvende creme og makeup.


Bedøvelse
Ansigtløftning udføres i fuld bedøvelse suppleret med lokalbedøvelse. Du skal derfor møde fastende. Du får separat fastevejledning.


Operationen
Hyppigst udføres det, der hedder et M.A.C.S. lift. Operationen starter med en fedtsugning under hagen. Herefter lægges et snit foran øret og lidt om bag ved øret afhængig af operationens omfang. Huden på kinden løsnes lidt fremad og nedad. 


Den løse hud under hagen og på kinden strammes op ved tråde, der fæstnes dybt i en kraftig hinde, der ligger dybt foran øret. Overskydende hud fjernes, og huden sys med tynde tråde. Til slut lægges en komprimerende bandage, der skal anvendes i tre døgn. Den er med velcro og kan tages af, når du bader. Eventuel tråd fjernelse efter en uge. Operationen varer 2,5 – 4 timer afhængigt af omfang af ansigtsløft.


Efter operationen
Efter operationen kommer du i seng i opvågningen, hvor du vil blive overvåget af en sygeplejerske. For at aflaste såret bliver du lagt med eleveret hovedgærde. Når du er helt vågen og har været oppe, kan du blive afhentet, du må ikke selv køre hjem. Du vil sædvanligvis være klar til at tage hjem 2-4 timer efter operationen. Hjemme skal du ligeledes sidde/ligge med eleveret hoved og tage det med ro de første tre dage. Du bør ikke være alene den første nat. Du er oppegående og kan tage brusebad dagen efter operationen. Der kan være smerter i såret, specielt hvor de dybe tråde er fæstnet. Ligeledes kan der være tyggesmerter i op til nogle uger. Disse gener afhjælpes med smertestillende tabletter, for eksempel Panodil 1 g hver 6 time og ibuprofen 600 mg hver 8. time.


Komplikationer ved ansigtsløft
Komplikationer til denne type ansigtsløft er yderst sjældne. En blodansamling kan forekomme i mindre end en procent af operationerne og kan let afhjælpes. Infektion er ligeledes yderst sjældent. Ved et M.A.C.S lift kommer man ikke tæt på betydende nerver. Nerven til hver sin mundvig kan dog godt være påvirket, hvilket i sjældne tilfælde kan betyde en smule nedhængende mundvig i nogle uger til få måneder. Det retter sig næsten altid. Jeg har aldrig set det varigt, men det er beskrevet.


Sygemelding
Kan variere afhængig af dit arbejdes karakter såvel fysisk som socialt. Det kan ses, at du er opereret i cirka tre uger. Du kan begynde almindeligt arbejde, der ikke er hårdt fysisk krævende cirka på 4. dagen.


Aktiviteter og motion
Du skal undgå fysisk anstrengende aktiviteter i tre til fire uger efter dit ansigtsløft.


Du er meget velkommen til at have en ven eller pårørende med til konsultationen.
Der skal gå mindst en uge fra konsultation til en kosmetisk operation.


Kontakt os og bestil en tid til konsultation om ansigtsløft

Ønsker du at høre mere om vores priser, selve operationen, dagene efter eller andet omkring et ansigtsløft, eller ønsker du at bestille tid til en konsultation, kan vi kontaktes på telefon 36 49 87 00 eller e-mail info@normarkklinik.dk

Vi holder til i Ishøj ved København, men har mange patienter fra hele Sjælland.

Send sikkert til Speciallægeklinik

Speciallægeklinik

Send sikkert til Privathospital

Privathospital

Peder

"Jeg er blevet opereret for tre revner i menisken.
Jeg blev først tilset af Finn Nørmark, behagelig og grundig gennemgang.Blev også opereret af Finn.Dette var min første kontakt med et Privathospital.Rart personale på oprations gangen og dejlig omsorg når man vågner op igen. . Jeg vil sige tusinde tak for rigtig god behandling. Kan kun anbefales

Venlig hilsen en meget tilfreds patient."

Anja

"En helt igennem rar oplevelse, lige fra man træder ind af døren føler man sig velkommen. Man bliver budt velkommen af receptionisterne.  Dejligt. Der er musik i venteværelser så man føler sig afslappet. Dejligt med professionelt personale, der forklarer og beroliger en hvis man er lidt nervøs. Vil helt klart give Nørmark privathospital og i særdeleshed personalet mine anbefalinger vil helt klart vælge jer en anden gang"

Ole

"Det er nu ande gang at Finn nørmark har ordnet mine hænder. Første gang i højre og nu i venstre hånd. Det er et super godt resultat. Jeg ved at der kommer fler gange, og det er også nørmark der få lov."

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩​

​Vurderet 4.7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 131 anmeldelser på Facebook

Læs også vores patienttilfredshedsundersøgelse

Baldersbækvej 5, 2635 Ishøj. Hovednummer: ​36 49 87 00.​ Speciallægeklinikken: 44 22 07 01. Fax: 36 77 75 68. 

Mail til Nørmark Privathospital: info@normarkprivathospital.dk 

Mail til Nørmark Speciallægeklinik: info@normarkklinik.dk 

Læs mere om Send Sikkert

Bankoplysninger: 5472 - 2011700.

MobilePay: 893173

Vi modtager ​Visa/Dankort  på Nørmark Privathospital.

Sponsorater

Rødovre Mighty Bulls Ishockey

Greve Strands Badmintonklub